Matkusta kohteesta Alanya kohteeseen Izmir

Suunnittele matkasi Alanyaista Izmiran vuonna kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Alanyaista Izmiran vuonna kone, auto

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Alanya
Izmir
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Alanya Izmir

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä
etäisyys477 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Alanya että Izmir ?

Izmir on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Alanya että Izmir kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat kimppakyytejä ja lennot yhdellä haulla. Syötä matkustuspäiväsi vain Izmir ja Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Alanya, matkustat Turkish Airlines, Borajet, Blablacar, Atlasjet, Onur Air tai Pegasusilla kimppakyytejä tai lennot.

Kaikki liikennemuodot Alanya Izmir

Jos haluat matkustaa Alanyaista (Turkki) Izmiran (Turkki) 477 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai kimppakyytejäja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Blablacarissa löydät todennäköisesti ajurit, jotka jakavat ajoneuvonsa reitille Alanya-Izmir.
Ei suoraa lentoa voit lentää Izmiran Alanyaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Alanya-Istanbul ja Istanbul-Izmir
Jätä Alanya ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Gazipasa GZP: n lentokentälle 39 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines.Istanbulista ota toinen kone Onur Air, Atlasjet, Turkish Airlines, Pegasus tai Borajet: llä, joka vie sinut Adnan Menderesn lentokentälle (Izmir, Turkki).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)