Matkusta kohteesta Alicante kohteeseen Girona

Suunnittele matkasi Alicanteista Gironaan vuonna juna, bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Alicanteista Gironaan vuonna kone, juna, auto, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Alicante
Girona
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Alicante Girona

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys492 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Alicante kohteeseen Girona?

Tarjoamme 1 reittiä juna, bussi, kimppakyytejä, konevalmistella Alicante Gironan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, kimppakyytejä, kone).
  • Hanki Alicante Gironan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Alicantein ja Gironan kaupungit kartalla sekä reitillä Alicante Girona ja eri yhteyspisteet (Gironain asema, Gironain linja-autoasema, Alicante-Elchein lentokenttä, Alacant-Terminalin asema, Alicantein linja-autoasema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Girona

Mitkä kuljetusyritykset menevät Alicanteista Gironaan?

Rautatieyritykset
Renfe tarjoaa linjat Alicante-Barcelona Alaris-juna lähtee Alacant-Terminalin asemalta (1.2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Barcelona-Santsn asemaa saavuttaessa (2.7 km keskustasta) ja Barcelonaista Gironaiin ja Avant-juna Barcelona-Santsin asemalta Girona-asemalle ( Espanja)
SNCF käyttää linjaa Barcelona-Girona TGV-juna lähtee Barcelona-Santsin asemalta (2.7 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Gironan asemaa saavuttaessa (0.6 km keskustasta)
Kimppakyyti
Halutusta päivämäärästä riippuen Blablacar voi tarjota tarjouksia a matkailumahdollisuus Alicante-Girona (493 km)
Lentoyhtiöt
Vueling Airlines tekee lennon lähtevät Alicante-Elche ALC: n lentokentältä, joka sijaitsee 9.8 km: n päässä Alicantein keskustasta Barcelonaiin (saapuminen Barcelona-El Prat BCN: n lentokentälle)
Bussiyhtiöt
ALSA tarjoaa bussiliikennettä Alicantein bussiterminaalista Alicanteissa ja Barcelone Norten linja-autoasemalta (Katalonia Espanja) ja välillä Barcelona City (palvelevat Barcelone Norte linja-autoasema on 1.2 km keskustassa) ja Girona City, jossa bussi pudottaa sinut pois Girona Linja-autoasema sijaitsee noin 0.6 km keskustasta.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)