Matkusta kohteesta Ancona kohteeseen Igoumenitsa

Suunnittele matkasi Anconaista Igoumenitsaan vuonna juna, bussi, lautta, kimppakyytejä

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Anconaista Igoumenitsaan vuonna lautta, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Ancona
Igoumenitsa
  • Hanki hinnat
2
Ancona
Brindisi
Igoumenitsa
/
/
  • Hanki hinnat
3
Ancona
Bari
Igoumenitsa
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Ancona Igoumenitsa

Kuljetusmuodotkimppakyytejä, lautta, bussi, juna
etäisyys723 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Ancona että Igoumenitsa ?

Olet valinnut Igoumenitsa seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Ancona ja miten löytää paras Ancona että Igoumenitsa kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, kimppakyytejä, junat ja lautta päästä Igoumenitsa. Kirjoita matkapäiväsi Igoumenitsa ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Lajitteluvaihtoehdot ja suodattimet ovat käytettävissänne tarkentaaksesi hakuasi.

Matkustaa Ancona, lautta, junat, kimppakyytejä tai bussit of Blablacar, FlixBus, Trenitalia, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Ventouris Ferries, Egnatia Seaways ja Agoudimos Lines vie sinut Igoumenitsa.

Kaikki liikennemuodot Ancona Igoumenitsa

Jos haluat matkustaa Anconaista (Marches, Italia) Igoumenitsaan (Epirus, Kreikka) 723 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kimppakyytejä, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
On suora lauttaliikenne, jonka avulla pääset Igoumenitsaiin Anconaista.
Tulet Ancona Molo Santa Mariain satamaan 1.1 km de Anconaiin Superfast Ferries tai Minoan Lines-aluksella. Vene laittaa Igoumenitsan satamaan 2.3 km: ta Igoumenitsaista. Suosittelemme, että tulet Anconain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Ancona-Bari voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan lautta kattamaan koko matkan.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Anconaista Igoumenitsaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanAncona-Brindisi ja käyttö lautta päästäksesi määränpäähän.
Junat InterCityNotte Trenitalia: stä Brindisiiin lähtevät Anconain rautatieasemalta Anconaissa. Saapuminen Brindisiiin on Brindisin asemalla (2.5 km keskustasta).
Vaikka Ancona Igoumenitsaan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (lautta], joka suorittaa matkan Ancona-Bari.
Sinulle tulee linja-auto Anconaiin. Bussi putoaa sinut pois Bari Centrale (2.3 km Bari, Italia) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Ancôna Parcheggio Archiin linja-autoasemalla (1.4 km de Ancona) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Bariille.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)