Matkusta kohteesta Ancona kohteeseen Patras

Suunnittele matkasi Anconaista Patrasan vuonna juna, bussi, lautta, kimppakyytejä

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Anconaista Patrasan vuonna lautta, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Ancona
Patras
  • Hanki hinnat
2
Ancona
Brindisi
Patras
/
/
  • Hanki hinnat
3
Ancona
Bari
Patras
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Ancona Patras

Kuljetusmuodotkimppakyytejä, lautta, bussi, juna
etäisyys911 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Ancona kohteeseen Patras?

Tarjoamme 3 reittiä juna, bussi, lautta, kimppakyytejävalmistella Ancona Patrasn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, lautta, kimppakyytejä).
  • Hanki Ancona Patrasn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Anconain ja Patrasn kaupungit kartalla sekä reitillä Ancona Patras ja eri yhteyspisteet (Patras Terminal Ferry Sudin lauttaterminaali, Anconain asema, Ancôna Parcheggio Archiin linja-autoasema, Ancona Molo Santa Mariain lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Patras

Mitkä kuljetusyritykset menevät Anconaista Patrasan?

Bussiyhtiöt
Bussioperaattori FlixBus tarjoaa linja-autoliikennettä Ancôna Parcheggio Archiin bussiterminaalista Anconaissa ja Brindisi (Istituto Professionale Falcone)n linja-autoasemalta (Apulia Italia)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Ancona Molo Santa Mariain sataman ja Patrasin välillä (Patras Terminal Ferry Sud, 3.2 km).
Endeavor Lines-lautat tekevät rajan välillä Brindisi ja Patras, jossa he palvelevat satamia Brindisi Costa Morena Terrare ja Patras Terminal Ferry Sud vastaavasti 2 km ja 3.2 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Grimaldi Lines-alukset käyttävät meriliikennettä Brindisi Costa Morena Terrarein sataman ja Patrasin välillä (Patras Terminal Ferry Sud, 3.2 km).
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen välillä Ancona ja Patras, jossa he palvelevat satamia Ancona Molo Santa Maria ja Patras Terminal Ferry Sud vastaavasti 1.1 km ja 3.2 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Kimppakyyti
Halutusta päivämäärästä riippuen Blablacar voi tarjota tarjouksia a matkailumahdollisuus Ancona-Brindisi (494 km)
Rautatieyritykset
Trenitalia tarjoaa linjan Ancona-Brindisi InterCityNotte-juna lähtee Anconain asemalta (1.9 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Brindisin asemaa saavuttaessa (2.5 km keskustasta)

Kaikki liikennemuodot Ancona Patras

Jos haluat matkustaa Anconaista (Marches, Italia) Patrasan (Länsi-Kreikka, Kreikka) 911 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kimppakyytejä, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
On suora lauttaliikenne, jonka avulla pääset Patrasiin Anconaista.
Tulet Ancona Molo Santa Mariain satamaan 1.1 km de Anconaiin Superfast Ferries tai Minoan Lines-aluksella. Vene laittaa Patras Terminal Ferry Sudn satamaan 3.2 km: ta Patrasista. Suosittelemme, että tulet Anconain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Vaikka Ancona Patrasan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (lautta], joka suorittaa matkan Ancona-Brindisi.
Sinulle tulee linja-auto Anconaiin. Bussi putoaa sinut pois Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (1.6 km Brindisi, Italia) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Ancôna Parcheggio Archiin linja-autoasemalla (1.4 km de Ancona) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Brindisiille.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Ancona-Brindisi voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan lautta kattamaan koko matkan.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Anconaista Patrasan ilman muutoksia. Voit ottaa junanAncona-Brindisi ja käyttö lautta päästäksesi määränpäähän.
Junat InterCityNotte Trenitalia: stä Brindisiiin lähtevät Anconain rautatieasemalta Anconaissa. Saapuminen Brindisiiin on Brindisin asemalla (2.5 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)