Matkusta kohteesta Ateena kohteeseen Santorini

Suunnittele matkasi Ateenaista Santorinian vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Ateenaista Santorinian vuonna kone, lautta

 • Valitse haluamasi reitti
 • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Ateena
Santorini
/
 • Hanki hinnat
2
Ateena
Ios
Santorini
 • Hanki hinnat

Matkustaa Ateena Santorini

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys234 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Ateena että Santorini ?

Santorini on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Ateena että Santorini kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat lautta ja lennot päästä Santorini. Kirjoita matkapäiväsi Santorini ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Zante Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets, Volotea, LANE Sea Line, Hellenic Seaways tai ANEK Linesista Santorini.

Kaikki liikennemuodot Ateena Santorini

Jos sinulla on asetuksia tietylle kuljetusmuodolle, saat lisätietoja seuraavista osioista:

Ateena että Santorini lautta

Nousua lautalle Santorini satamasta Ateena on unohtumaton kokemus, joka saa sinut matkustamaan lautalla. Itse asiassa Sea Jets, LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries tai Hellenic Seaways-laivasto tuo matkustajalle mukavuutta ja vapauden tunnetta tavalla, jota et löydä muista kuljetusmuodoista (juna, lentokone, linja-auto). Vivanoda-haun käynnistäminen auttaa sinua löytämään halvan Ateena Santorini lautan ylitys.

Mitkä yritykset käyttävät Ateena Santorini lauttareitti?

Hellenic Seaways, Zante Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line ja Sea Jets ovat liikenteenharjoittajia, joiden avulla voit matkustaa lautalla kaupunkien välillä Ateena ja Santorini.

Hellenic Seaways Ateena SantoriniZante Ferries Ateena SantoriniAegean Speed Lines Ateena SantoriniBlue Star Ferries Ateena SantoriniLANE Sea Line Ateena SantoriniSea Jets Ateena Santorini

Syyt käydä lautalla Santorini alkaen Ateena

 • Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka monta matkalaukkua sinulla on. Kun nouset sisään Ateena Sea Jets, LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries tai Hellenic Seaways-lautalla sinulla on vapaus ottaa niin paljon matkalaukkuja kuin haluat, kunhan se on ajoneuvossa.
 • Se on paljon rentouttavampaa kuin autolla. Epäilemättä poistut sieltä Santorini täysin rento.
 • Ei ole muuta miellyttävämpää kuljetusvälinettä kuin lautta, josta matkustaa lasten kanssa välillä Ateena ja Santorini perheessä.

Ateena lauttaterminaalit

Esitä itsesi Lauttaterminaalissa Ateena noudattaen yrityksen Hellenic Seaways, Zante Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line tai Sea Jets asettamaa määräaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yrityksellä on oikeus kieltäytyä sinusta nousemasta. at Ateena lauttaterminaalissa, etsi Sea Jets, LANE Sea Line, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries tai Hellenic Seaways-laskurit ja lähetä passi ja varausnumero. Autolla sisäänkirjautuminen on identtinen, mutta se tapahtuu suoraan autostasi.
 • Athens Piraeus E6
 • Athens Piraeus E1

Santorini lauttaterminaalit

 • Santorini

Halvat lennot Ateena että Santorini

Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät Ateena että Santorini lennot?

Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair ja Volotea suorittaa suoran lennon Ateena lentokentälle Santorini, Kreikka.
Aegean Airlines Ateena SantoriniOlympic Air Ateena SantoriniRyanair Ateena SantoriniVolotea Ateena Santorini

Tässä on muutamia vinkkejä, joista voi olla hyötyä saadaksesi parhaat tarjoukset, joista lentää Ateena että Santorini:

 • Vältä viikonloppuisin lentämistä Santorini ja ole joustava. Hinnat vaihtelevat ajan kuluessa riippuen monista tekijöistä, mukaan lukien matkapäivä ja -aika. Joten sinulla olisi parempi olla 2- tai 3-päivän joustavuus varata matkasi.
 • Älä odota päivää ennen matkaa varataksesi Ateena Santorini lento, koska hintojen pitäisi olla erittäin korkeat. Useimmiten tämä on tuotonhallintasääntö numero yksi: halvin hinta on saatavana kauan ennen lähtöä (tämä on tarkoitettu vapaa-ajan asiakkaille, jotka ovat tottuneet varaamaan aikaisin).

Lähtölentokenttä Ateena

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Kohdelentokenttä Santorini

 • JTR Thira

Mitkä kuljetusyritykset menevät Ateenaista Santorinian?

Lentoyhtiöt
Aegean Airlines tekee lennon lähtevät Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä, joka sijaitsee 21 km: n päässä Ateenain keskustasta Santoriniiin (saapuminen Thira JTR: n lentokentälle)
Olympic Air takaa pyörimisen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Ateena Centre, Kreikka) osoitteesta Santorini (palvelevat Thira JTR: n lentokenttää)
Ryanair käyttää lentoa lähtevät Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä, joka sijaitsee 21 km: n päässä Ateenain keskustasta Santoriniiin (saapuminen Thira JTR: n lentokentälle)
Volotea tarjoaa lentoyhteyden Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Ateena Centre, Kreikka) osoitteesta Santorini (palvelevat Thira JTR: n lentokenttää)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Athens Piraeus E6in sataman ja Santoriniin välillä (Santorini, 3 km).
ANEK Lines-lautat tekevät rajan välillä Ios ja Santorini, jossa he palvelevat satamia Ios ja Santorini vastaavasti 1.8 km ja 3 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Hellenic Seaways-alukset käyttävät meriliikennettä Athens Piraeus E6in sataman ja Santoriniin välillä (Santorini, 3 km).
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen välillä Ateena ja Santorini, jossa he palvelevat satamia Athens Piraeus E1 ja Santorini vastaavasti 9.1 km ja 3 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Blue Star Ferries-lautat tekevät rajan Athens Piraeus E1in sataman ja Santoriniin välillä (Santorini, 3 km).
LANE Sea Line-alukset käyttävät meriliikennettä välillä Ateena ja Santorini, jossa he palvelevat satamia Athens Piraeus E1 ja Santorini vastaavasti 9.1 km ja 3 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Athens Piraeus E1in sataman ja Santoriniin välillä (Santorini, 3 km).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)