Matkusta kohteesta Barcelona kohteeseen Kittila

Suunnittele matkasi Barcelonaista Kittilaan vuonna juna, bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Barcelonaista Kittilaan vuonna kone, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Barcelona
Kittila
  • Hanki hinnat
2
Barcelona
Pariisi
Kittila
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Barcelona Kittila

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys3225 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Barcelona kohteeseen Kittila?

Tarjoamme 2 reittiä juna, bussi, kimppakyytejä, konevalmistella Barcelona Kittilan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, kimppakyytejä, kone).
  • Hanki Barcelona Kittilan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Barcelonain ja Kittilan kaupungit kartalla sekä reitillä Barcelona Kittila ja eri yhteyspisteet (Kittilain lentokenttä, Barcelona-El Pratin lentokenttä, Barcelona-Santsin asema, Barcelone Nortein linja-autoasema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Kittila

Kaikki liikennemuodot Barcelona Kittila

Jos haluat matkustaa Barcelonaista (Katalonia, Espanja) Kittilaan (Suomi) 3225 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Kittilaan Barcelonaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Barcelona-Helsinki ja Helsinki-Kittila
Jätä Barcelona ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Barcelona-El Prat BCN: n lentokentälle 13 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Norwegian Air Shuttle, Finnair tai Vueling Airlines.Helsinkiista ota toinen kone Blue1, Finnair tai Norwegian Air Shuttle: llä, joka vie sinut Kittilan lentokentälle (Kittila, Suomi).
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Barcelonaista Kittilaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanBarcelona-Pariisi ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat TGV SNCF: stä Pariisiiin lähtevät Barcelona-Santsin rautatieasemalta Barcelonaissa. Saapuminen Pariisiiin on Paris-Gare-de-Lyonn asemalla (2.2 km keskustasta).
Vaikka Barcelona Kittilaan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Barcelona-Pariisi.
Sinulle tulee linja-auto Barcelonaiin. Bussi putoaa sinut pois Paris-Bercy (2.9 km Pariisi, Ranska) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Barcelone Nortein linja-autoasemalla (1.2 km de Barcelona) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Pariisiille.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Barcelona-Pariisi voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)