Matkusta kohteesta Berliini kohteeseen Antalya

Suunnittele matkasi Berliiniista Antalyaan vuonna juna, bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Berliiniista Antalyaan vuonna kone, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Berliini
Antalya
  • Hanki hinnat
2
Berliini
Wien
Antalya
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Berliini Antalya

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys2199 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Berliini kohteeseen Antalya?

Tarjoamme 2 reittiä juna, bussi, kimppakyytejä, konevalmistella Berliini Antalyan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, kimppakyytejä, kone).
  • Hanki Berliini Antalyan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Berliiniin ja Antalyan kaupungit kartalla sekä reitillä Berliini Antalya ja eri yhteyspisteet (Antalyain lentokenttä, Schoenefeldin lentokenttä, Tegelin lentokenttä, Berlin Hauptbahnhofin asema, Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)in linja-autoasema, ...) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Antalya

Kaikki liikennemuodot Berliini Antalya

Jos haluat matkustaa Berliiniista (Berliini, Saksa) Antalyaan (Turkki) 2199 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Berliini> Antalya on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Berliini ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Schoenefeld SXF: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Antalyaiin (Antalya Airport, IATA-koodi: AYT], jota hallinnoi Sunexpress, Condor Flugdienst, Air Berlin, Germanwings tai Lufthansa.
Vaikka Berliini Antalyaan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Berliini-Wien.
Sinulle tulee linja-auto Berliiniiin. Bussi putoaa sinut pois (VIB) Vienna International Busterminal (0.1 km Wien, Itävalta) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)in linja-autoasemalla (9.3 km de Berliini) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Wienille.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Berliiniista Antalyaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanBerliini-Wien ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat IC/EC 27 Deutsche Bahn: stä Wieniin lähtevät Berlin Hauptbahnhofin rautatieasemalta Berliiniissa. Saapuminen Wieniin on Wien Westbahnhofn asemalla (2.8 km keskustasta).
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Berliini-Wien voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)