Bochum
Matkusta suoraan Dortmund bussi, juna, kimppakyytiä
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Bochum Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bochum kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bochum Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bochum ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixTrain, Deutsche Bahn, Blablacar, ADAC PostBus tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bochum ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bochum-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bochum Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bochum Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bochum Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Bochum Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Bochum-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Bochum Dortmund

Kimppakyyti Bochum ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Bochum tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bochum Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bochum Dortmund

Lähtökaupunki
Bochum
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
18 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, juna ja kimppakyytiä.
Etsi Bochum Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Bochum Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bochum Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bochum ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixTrain, Deutsche Bahn, Blablacar, ADAC PostBus tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bochum ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bochum ja Dortmund välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Bochum Dortmund?
Maisemat Bochum ja Dortmund väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Nopeus Junat Bochum Dortmund ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Bochum-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Bochum-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Bochum Dortmund?
Joustava Kimppakyyti Bochum Dortmund on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Ystävällisyys Kimppakyyti Bochum ja Dortmund välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Bochum-Dortmund-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bochum Dortmund?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Bochum ja Dortmund väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Bochum ja Dortmund välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Bochum-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Bochum Dortmund kulkevat 18 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.

Mistä aloittaa Bochum? Minne saavun Dortmund?

Bochum lähtö bussiasemat

Bochum, Bahnhof, Wittener Straße
Kartta
Bochum
Kartta

Bochum lähtöasemat

Bochum Hbf
Kartta
Bochum-Langendreer
Kartta
Bochum-Langendreer West
Kartta
Bochum-Ehrenfeld
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Dorstfeld
Kartta
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kartta
Dortmund Universität
Kartta
Dortmund-Kley
Kartta
Dortmund-Kurl
Kartta
Dortmund-Oespel
Kartta
Dortmund-Scharnhorst
Kartta
Etsi Bochum Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

Bussi Bochum Dortmund

Useimmat Bochum ja Dortmund väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä Bochum - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Bochum-Dortmund-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussilipun keskihinta reitillä Bochum-Dortmund vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Bochum - Dortmund Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Bochum Dortmund

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Bochum Dortmund

Junat Bochum Dortmund

Saadaksesi parhaat tarjoukset Bochum ja Dortmund välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Keskimääräinen junamatka-aika Bochum Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Bochum Dortmund kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Bochum Dortmund. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Bochum ja Dortmund välillä.

Junayhtiöt Bochum Dortmund

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Bochum Dortmund junaliput

Kimppakyyti Bochum Dortmund

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Bochum ja Dortmund välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Bochum Dortmund riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Bochum - Dortmund voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Bochum ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Bochum ja Dortmund välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Bochum Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Bochum Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika