Bodrum
Matkusta suoraan Antalya lennot, kimppakyytiä, bussi
Antalya
Katso hinnat

Miten päästä Bodrum Antalya?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bodrum kohteesta Antalya ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bodrum Antalya, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bodrum ja Antalya väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Kamil Koç, Blablacar tai AnadoluJet) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bodrum ja Antalya välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bodrum-Antalya-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bodrum Antalya sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bodrum Antalya

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bodrum Antalya, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Bodrum Antalya

Monet lennot yhdistävät Bodrum ja Antalya päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Antalya ennätysajassa.

Kimppakyyti Bodrum Antalya

Kimppakyyti Bodrum ja Antalya välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Antalya hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Bodrum tai Antalya.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bodrum Antalya -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bodrum Antalya

Lähtökaupunki
Bodrum
Turkki
Määränpääkaupunki
Antalya
Turkki
Etäisyys
291 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, kimppakyytiä ja bussi.
Etsi Bodrum Antalya lippuja
Etsi majoitusta Antalya
Suunnittele matkasi Bodrum Antalya helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bodrum Antalya helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bodrum ja Antalya välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Kamil Koç, Blablacar tai AnadoluJet, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bodrum ja Antalya välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bodrum ja Antalya välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bodrum Antalya?
Hinnat Bussiliput Bodrum Antalya ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Antalya (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Bodrum ja Antalya väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Bodrum-Antalya-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Bodrum Antalya kulkevat 291 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Antalya.
Bodrum Antalya lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Bodrum ja Antalya välillä on nopein tapa matkustaa 291 km Bodrum ja Antalya välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Bodrum Antalya sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Bodrum Antalya voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Antalya matkustavien on usein saavuttava Bodrum lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Kimppakyytien edut ja haitat Bodrum Antalya?
Taloudellinen Kimppakyyti Bodrum Antalya on usein edullisin tapa matkustaa.
Ystävällisyys Kimppakyyti Bodrum ja Antalya välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Bodrum Antalya voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Bodrum-Antalya-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.

Mistä aloittaa Bodrum? Minne saavun Antalya?

Bodrum lähtö bussiasemat

Bodrum
Kartta

Bodrum lähtevät lentokentät

Milas
Kartta

Antalya saapuminen linja-autoasemat

Antalya, Antalya Bus Station
Kartta

Antalya saapumislentokentät

Antalya
Kartta
Etsi Bodrum Antalya lippuja
Etsi majoitusta Antalya

Bussi Bodrum Antalya

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Bodrum-Antalya-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lähtöjen tiheys Antalya Bodrum vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Antalya, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Bodrum-Antalya-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bodrum ja Antalya välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Bodrum Antalya

Kamil Koç
Kamil Koç
Etsi bussilippuja Bodrum Antalya

Lennot Bodrum Antalya

Lentoyhtiöt Bodrum Antalya

AnadoluJet
AnadoluJet
Etsi lentoja Bodrum Antalya

Kimppakyyti Bodrum Antalya

Bodrum ja Antalya välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Bodrum Antalya riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Bodrum - Antalya voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Bodrum ja Antalya, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Bodrum ja Antalya välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Bodrum Antalya

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Bodrum Antalya

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika