Suositeltu reitti
Bodrum
Matkusta suoraan Erzurum lennot, bussi, kimppakyytiä
Erzurum
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Bodrum
Matkusta bussi, kimppakyytiä Istanbul
Istanbul
Matkusta lennot, bussi, kimppakyytiä Erzurum
Erzurum
Katso hinnat

Miten päästä Bodrum Erzurum?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bodrum kohteesta Erzurum ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bodrum Erzurum, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bodrum ja Erzurum väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Kamil Koç, Onur Air, Turkish Airlines, Pegasus tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bodrum ja Erzurum välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bodrum-Erzurum-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bodrum Erzurum sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bodrum Erzurum

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bodrum Erzurum, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Bodrum Erzurum

Monet lennot yhdistävät Bodrum ja Erzurum päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Erzurum ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bodrum Erzurum -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bodrum Erzurum

Lähtökaupunki
Bodrum
Turkki
Määränpääkaupunki
Erzurum
Turkki
Etäisyys
1245 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Bodrum Erzurum lippuja
Etsi majoitusta Erzurum
Suunnittele matkasi Bodrum Erzurum helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bodrum Erzurum helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bodrum ja Erzurum välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Kamil Koç, Onur Air, Turkish Airlines, Pegasus tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bodrum ja Erzurum välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bodrum ja Erzurum välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bodrum Erzurum?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Bodrum ja Erzurum väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Bodrum Erzurum ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Erzurum (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Bodrum-Erzurum-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Bodrum Erzurum kulkevat 1245 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Erzurum.
Bodrum Erzurum lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Bodrum ja Erzurum välillä on nopein tapa matkustaa 1245 km Bodrum ja Erzurum välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Bodrum Erzurum sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Erzurum matkustavien on usein saavuttava Bodrum lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Bodrum Erzurum voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Bodrum? Minne saavun Erzurum?

Bodrum lähtö bussiasemat

Bodrum
Kartta

Bodrum lähtevät lentokentät

Milas
Kartta

Erzurum saapuminen linja-autoasemat

Erzurum, Erzurum Bus Station
Kartta

Erzurum saapumislentokentät

Erzurum
Kartta
Etsi Bodrum Erzurum lippuja
Etsi majoitusta Erzurum

Bussi Bodrum Erzurum

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Bodrum-Erzurum-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bodrum ja Erzurum välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Erzurum Bodrum vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Erzurum, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Bodrum ja Erzurum väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Bodrum Erzurum

Kamil Koç
Kamil Koç
Etsi bussilippuja Bodrum Erzurum

Lennot Bodrum Erzurum

Lentoyhtiöt Bodrum Erzurum

Onur Air
Onur Air
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Atlasjet
Atlasjet
Etsi lentoja Bodrum Erzurum

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika