Matkusta kohteesta Bodrum kohteeseen Helsinki

Suunnittele matkasi Bodrumista Helsinkian vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Bodrumista Helsinkian vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Bodrum
Helsinki
  • Hanki hinnat
2
Bodrum
Kos
Helsinki
  • Hanki hinnat

Matkustaa Bodrum Helsinki

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys2578 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Bodrum että Helsinki ?

Suunnittelet matkaa Bodrum että Helsinki ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Bodrum Helsinki? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat lautta ja lennot yhdellä haulla. Syötä matkustuspäiväsi vain Helsinki ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Bodrum - Helsinki tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Finnair, Turkish Airlines, Lufthansa, Atlasjet, Pegasus, Yesil Marmaris Lines, Turkish Sea Lines tai Dodecanese Flying Dolphinsista Helsinki.

Kaikki liikennemuodot Bodrum Helsinki

Jos haluat matkustaa Bodrumista (Turkki) Helsinkian (Suomi) 2578 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Helsinkian Bodrumista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Bodrum-München ja München-Helsinki
Jätä Bodrum ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Milas BJV: n lentokentälle 31 km: een, kun haluat tehdä lennon Müncheniin (Franz Josef Strauss Airport, IATA-koodi: MUC], jota hallinnoi Sunexpress tai Lufthansa.Münchenista ota toinen kone Finnair tai Lufthansa: llä, joka vie sinut Helsinki-Vantaan lentokentälle (Helsinki, Suomi).
Ei ole Bodrumin Helsinkin suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Bodrum-Kos.
Tulet Bodrumin satamaan 1 km de Bodrumiin Dodecanese Flying Dolphins, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines tai Yesil Marmaris Lines-aluksella. Vene laittaa Kosn satamaan 0.5 km: ta Kosista. Suosittelemme, että tulet Bodrumin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)