Matkusta kohteesta Bodrum kohteeseen Istanbul

Suunnittele matkasi Bodrumista Istanbulan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Bodrumista Istanbulan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Bodrum
Istanbul
  • Hanki hinnat
2
Bodrum
Rhodes
Istanbul
  • Hanki hinnat

Matkustaa Bodrum Istanbul

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys461 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Bodrum kohteeseen Istanbul?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Bodrum Istanbuln matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Bodrum Istanbuln matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Bodrumin ja Istanbuln kaupungit kartalla sekä reitillä Bodrum Istanbul ja eri yhteyspisteet (Sabiha Gokcenin lentokenttä, Ataturkin lentokenttä, Milasin lentokenttä, Bodrumin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Istanbul

Kaikki liikennemuodot Bodrum Istanbul

Jos haluat matkustaa Bodrumista (Turkki) Istanbulan (Turkki) 461 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Bodrum> Istanbul on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Bodrum ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Milas BJV: n lentokentälle 31 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines, Pegasus tai Atlasjet.
Ei ole Bodrumin Istanbuln suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Bodrum-Rhodes.
Tulet Bodrumin satamaan 1 km de Bodrumiin Turkish Sea Lines tai Bodrum Express Lines-aluksella. Vene laittaa Rhodesn satamaan 0.5 km: ta Rhodesista. Suosittelemme, että tulet Bodrumin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)