Matkusta kohteesta Bodrum kohteeseen Izmir

Suunnittele matkasi Bodrumista Izmiran vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Bodrumista Izmiran vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Bodrum
Kos
Izmir
  • Hanki hinnat
2
Bodrum
Kos
Ateena
Izmir
  • Hanki hinnat

Matkustaa Bodrum Izmir

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys155 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Bodrum kohteeseen Izmir?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Bodrum Izmirn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Bodrum Izmirn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Bodrumin ja Izmirn kaupungit kartalla sekä reitillä Bodrum Izmir ja eri yhteyspisteet (Adnan Menderesin lentokenttä, Bodrumin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Izmir

Kaikki liikennemuodot Bodrum Izmir

Jos haluat matkustaa Bodrumista (Turkki) Izmiran (Turkki) 155 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Izmir Bodrum. Voit ottaa lennonKos-Ateena ja Ateena-Izmir tee sitten jäljellä oleva matka lautta.
Jätä Kos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Kos KGS: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Ateenaiin (Eleftherios Venizelos International Airport, IATA-koodi: ATH], jota hallinnoi Olympic Air tai Aegean Airlines.Ateenaista ota toinen kone Aegean Airlines tai Pegasus: llä, joka vie sinut Adnan Menderesn lentokentälle (Izmir, Turkki).
Ei ole Bodrumin Izmirn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Bodrum-Kos ja Kos-Ateena.
Tulet Bodrumin satamaan 1 km de Bodrumiin Bodrum Express Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines tai Turkish Sea Lines-aluksella. Vene laittaa Kosn satamaan 1 km: ta Kosista. Suosittelemme, että tulet Bodrumin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Izmiran Bodrumista: Kos-Ateena on Blue Star Ferries: n kanssa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)