Suositeltu reitti
Bodrum
Matkusta suoraan Kayseri lennot, kimppakyytiä, bussi
Kayseri
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Bodrum
Matkusta bussi, kimppakyytiä Istanbul
Istanbul
Matkusta lennot, bussi, kimppakyytiä Kayseri
Kayseri
Katso hinnat

Miten päästä Bodrum Kayseri?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bodrum kohteesta Kayseri ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bodrum Kayseri, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bodrum ja Kayseri väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Turkish Airlines, Pegasus, Atlasjet, Kamil Koç tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bodrum ja Kayseri välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bodrum-Kayseri-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bodrum Kayseri sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bodrum Kayseri

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bodrum Kayseri, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Bodrum Kayseri

Monet lennot yhdistävät Bodrum ja Kayseri päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Kayseri ennätysajassa.

Kimppakyyti Bodrum Kayseri

Kimppakyyti Bodrum ja Kayseri välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Kayseri hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Bodrum tai Kayseri.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bodrum Kayseri -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bodrum Kayseri

Lähtökaupunki
Bodrum
Turkki
Määränpääkaupunki
Kayseri
Turkki
Etäisyys
731 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, kimppakyytiä ja bussi.
Etsi Bodrum Kayseri lippuja
Etsi majoitusta Kayseri
Suunnittele matkasi Bodrum Kayseri helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bodrum Kayseri helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bodrum ja Kayseri välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Turkish Airlines, Pegasus, Atlasjet, Kamil Koç tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bodrum ja Kayseri välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bodrum ja Kayseri välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bodrum Kayseri?
Hinnat Bussiliput Bodrum Kayseri ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Kayseri (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Bodrum ja Kayseri väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Bodrum-Kayseri-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Bodrum Kayseri kulkevat 731 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Kayseri.
Bodrum Kayseri lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Bodrum ja Kayseri välillä on nopein tapa matkustaa 731 km Bodrum ja Kayseri välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Bodrum Kayseri sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Bodrum Kayseri voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Kayseri matkustavien on usein saavuttava Bodrum lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Kimppakyytien edut ja haitat Bodrum Kayseri?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Bodrum Kayseri suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Taloudellinen Kimppakyyti Bodrum Kayseri on usein edullisin tapa matkustaa.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Bodrum Kayseri.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Bodrum Kayseri voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Bodrum? Minne saavun Kayseri?

Bodrum lähtö bussiasemat

Bodrum
Kartta

Bodrum lähtevät lentokentät

Milas
Kartta

Kayseri saapuminen linja-autoasemat

Kayseri, Kayseri Bus Station
Kartta

Kayseri saapumislentokentät

Kayseri
Kartta
Etsi Bodrum Kayseri lippuja
Etsi majoitusta Kayseri

Bussi Bodrum Kayseri

Bussilipun keskihinta reitillä Bodrum-Kayseri vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Bodrum - Kayseri Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Bodrum - Kayseri vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Kayseri liikennöivät bussit.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Bodrum-Kayseri-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Lähtöjen tiheys Kayseri Bodrum vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Kayseri, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Bodrum Kayseri

Kamil Koç
Kamil Koç
Etsi bussilippuja Bodrum Kayseri

Lennot Bodrum Kayseri

Lentoyhtiöt Bodrum Kayseri

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Atlasjet
Atlasjet
Etsi lentoja Bodrum Kayseri

Kimppakyyti Bodrum Kayseri

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Bodrum Kayseri riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Bodrum - Kayseri voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Bodrum ja Kayseri välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Bodrum Kayseri

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Bodrum Kayseri

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika