Matkusta kohteesta Bodrum kohteeseen Oulu

Suunnittele matkasi Bodrumista Ouluan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Bodrumista Ouluan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Bodrum
Oulu
  • Hanki hinnat
2
Bodrum
Helsinki
Oulu
  • Hanki hinnat

Matkustaa Bodrum Oulu

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys3113 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Bodrum kohteeseen Oulu?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Bodrum Oulun matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Bodrum Oulun matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Bodrumin ja Oulun kaupungit kartalla sekä reitillä Bodrum Oulu ja eri yhteyspisteet (Ouluin lentokenttä, Ouluin asema, Oulu Tuirain asema, Milasin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Oulu

Kaikki liikennemuodot Bodrum Oulu

Jos haluat matkustaa Bodrumista (Turkki) Ouluan (Suomi) 3113 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Ouluan Bodrumista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Bodrum-Hampuri, Hampuri-Helsinki ja Helsinki-Oulu
Jätä Bodrum ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Milas BJV: n lentokentälle 31 km: een, kun haluat tehdä lennon Hampuriiin (Fuhlsbuettel Airport, IATA-koodi: HAM], jota hallinnoi Germania.Hampuriista ota toinen kone Finnair: llä, joka vie sinut Helsinki-Vantaan lentokentälle (Helsinki, Suomi).Kun olet pysähtynyt Helsinkiiin, ota Norwegian Air Shuttle, Blue1 tai Finnair-lento Oulu OUL: hen.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Bodrumista Ouluan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Oulu ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Ouluiin lähtevät Havukoskiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Ouluiin on Oulun asemalla (0.6 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)