Matkusta kohteesta Bodrum kohteeseen Rovaniemi

Suunnittele matkasi Bodrumista Rovaniemian vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Bodrumista Rovaniemian vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Bodrum
Rovaniemi
  • Hanki hinnat

Matkustaa Bodrum Rovaniemi

Kuljetusmuodotkone
etäisyys3277 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Bodrum kohteeseen Rovaniemi?

Tarjoamme 1 reittiä konevalmistella Bodrum Rovaniemin matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaankone).
  • Hanki Bodrum Rovaniemin matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Bodrumin ja Rovaniemin kaupungit kartalla sekä reitillä Bodrum Rovaniemi ja eri yhteyspisteet (Rovaniemiin lentokenttä, Milasin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Rovaniemi

Kaikki liikennemuodot Bodrum Rovaniemi

Jos haluat matkustaa Bodrumista (Turkki) Rovaniemian (Suomi) 3277 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Rovaniemian Bodrumista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Bodrum-Berliini ja Berliini-Rovaniemi
Jätä Bodrum ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Milas BJV: n lentokentälle 31 km: een, kun haluat tehdä lennon Berliiniiin (Schoenefeld Airport, IATA-koodi: SXF], jota hallinnoi Germania.Berliiniista ota toinen kone Germania: llä, joka vie sinut Rovaniemin lentokentälle (Rovaniemi, Suomi).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)