Bohumin
Matkusta suoraan Ostrava bussi, juna
Ostrava
Katso hinnat

Miten päästä Bohumin Ostrava?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bohumin kohteesta Ostrava ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bohumin Ostrava, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bohumin ja Ostrava väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (ÖBB, LEO Express tai LEO Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bohumin ja Ostrava välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bohumin-Ostrava-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bohumin Ostrava sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bohumin Ostrava

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bohumin Ostrava, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Bohumin Ostrava junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Bohumin-Ostrava-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bohumin Ostrava -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bohumin Ostrava

Lähtökaupunki
Bohumin
Tšekin Tasavalta
Määränpääkaupunki
Ostrava
Tšekin Tasavalta
Etäisyys
10 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi ja juna.
Etsi Bohumin Ostrava lippuja
Etsi majoitusta Ostrava
Suunnittele matkasi Bohumin Ostrava helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bohumin Ostrava helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bohumin ja Ostrava välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten ÖBB, LEO Express tai LEO Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bohumin ja Ostrava välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bohumin ja Ostrava välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Bohumin Ostrava?
Ympäristöystävällisyys Bohumin-Ostrava-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Joustavuus Bohumin-Ostrava-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bohumin Ostrava?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Bohumin ja Ostrava väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Bohumin Ostrava kulkevat 10 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Ostrava.

Mistä aloittaa Bohumin? Minne saavun Ostrava?

Bohumin lähtö bussiasemat

Bohumín
Kartta

Bohumin lähtöasemat

Bohumin
Kartta

Ostrava saapuminen linja-autoasemat

Ostrava-Svinov
Kartta
Ostrava střed žel. st. (BUS)
Kartta

Ostrava saapuminen asemat

Ostrava hlavní nádraží
Kartta
Ostrava Svinov
Kartta
Ostrava hl. n.
Kartta
Etsi Bohumin Ostrava lippuja
Etsi majoitusta Ostrava

Bussi Bohumin Ostrava

Bohumin ja Ostrava välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussilipun keskihinta reitillä Bohumin-Ostrava vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Bohumin - Ostrava Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Bohumin-Ostrava-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Bohumin Ostrava

LEO Express
LEO Express
Etsi bussilippuja Bohumin Ostrava

Junat Bohumin Ostrava

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Bohumin Ostrava. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Bohumin ja Ostrava välillä.

Junalippuja Bohumin Ostrava voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Bohumin Ostrava junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Bohumin Ostrava

ÖBB
ÖBB
LEO Express
LEO Express
Etsi Bohumin Ostrava junaliput

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika