Bologna
Matkusta suoraan Milano juna, lennot, kimppakyytiä, bussi
Milano
Katso hinnat

Miten päästä Bologna Milano?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bologna kohteesta Milano ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bologna Milano, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bologna ja Milano väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), Blablacar, Meridiana tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bologna ja Milano välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bologna-Milano-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bologna Milano sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bologna Milano

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bologna Milano, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Bologna Milano junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Bologna-Milano-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Bologna Milano

Monet lennot yhdistävät Bologna ja Milano päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Milano ennätysajassa.

Kimppakyyti Bologna Milano

Kimppakyyti Bologna ja Milano välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Milano hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Bologna tai Milano.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bologna Milano -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bologna Milano

Lähtökaupunki
Bologna
Italia
Emilia-Romagna
Määränpääkaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Etäisyys
201 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, lennot, kimppakyytiä ja bussi.
Etsi Bologna Milano lippuja
Etsi majoitusta Milano
Suunnittele matkasi Bologna Milano helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bologna Milano helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bologna ja Milano välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), Blablacar, Meridiana tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bologna ja Milano välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bologna ja Milano välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Bologna Milano?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Bologna Milano suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Taloudellinen Kimppakyyti Bologna Milano on usein edullisin tapa matkustaa.
Ystävällisyys Kimppakyyti Bologna ja Milano välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Bologna Milano.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Bologna Milano voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Bologna-Milano-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bologna Milano?
Hinnat Bussiliput Bologna Milano ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Milano (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Bologna ja Milano välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Bologna ja Milano väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Bologna-Milano-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Bologna Milano kulkevat 201 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Milano.
Bologna Milano lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Bologna ja Milano välillä on nopein tapa matkustaa 201 km Bologna ja Milano välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Bologna Milano sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Bologna Milano voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Bologna ja Milano välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Milano matkustavien on usein saavuttava Bologna lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Bologna Milano?
Maisemat Bologna ja Milano väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Ympäristöystävällisyys Bologna-Milano-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Bologna tai Milano juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Bologna-Milano-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Bologna-Milano-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Bologna? Minne saavun Milano?

Bologna lähtö bussiasemat

Bologna
Kartta

Bologna lähtöasemat

Bologna Centrale
Kartta

Bologna lähtevät lentokentät

Guglielmo Marconi
Kartta

Milano saapuminen linja-autoasemat

Milan autostazione
Kartta
Milan (San Donato)
Kartta

Milano saapuminen asemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta

Milano saapumislentokentät

Malpensa
Kartta
Etsi Bologna Milano lippuja
Etsi majoitusta Milano

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Bologna ja Milano välillä

Oletko päättänyt matkustaa Bologna Milano ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Bologna ja Milano väliselle matkallesi.

  • 1. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Bologna ja Milano välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Milano lähtöäsi.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Bologna ja Milano väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Milano ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Bologna Milano. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Milano.

Bussi Bologna Milano

Bussimatkan kesto välillä Bologna - Milano vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Milano liikennöivät bussit.

Bologna ja Milano välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussilipun keskihinta reitillä Bologna-Milano vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Bologna - Milano Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Milano Bologna vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Milano, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Bologna ja Milano väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bologna-Milano-bussilippujen palautuskäytäntö vaihtelee bussiyhtiöstä ja varausluokasta riippuen. Yleensä erittäin halvat liput ja erikoistarjoukset eivät oikeuta hyvitykseen peruutustapauksessa, mutta jotkin yhtiöt tarjoavat osittaisen hyvityksen tai lykkäysmahdollisuuden. On tärkeää lukea ehdot huolellisesti ennen Milano menevän lipun ostamista.

Bussiyhtiöt Bologna Milano

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Bologna Milano

Junat Bologna Milano

Keskimääräinen junamatka-aika Bologna Milano riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Milano ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Bologna Milano. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Bologna ja Milano välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Bologna Milano. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Bologna Milano kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Bologna Milano voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Bologna ja Milano välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Junayhtiöt Bologna Milano

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Etsi Bologna Milano junaliput

Lennot Bologna Milano

Lentoyhtiöt Bologna Milano

Meridiana
Meridiana
Etsi lentoja Bologna Milano

Kimppakyyti Bologna Milano

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Bologna ja Milano välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Bologna ja Milano välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Bologna ja Milano välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Bologna Milano riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Bologna - Milano voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Bologna Milano

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Bologna Milano
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika