Bologna
Matkusta suoraan Napoli lennot, juna, bussi, kimppakyytiä
Napoli
Katso hinnat

Miten päästä Bologna Napoli?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bologna kohteesta Napoli ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bologna Napoli, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bologna ja Napoli väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, FlixBus tai Fiumicino Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bologna ja Napoli välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bologna-Napoli-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bologna Napoli sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bologna Napoli

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bologna Napoli, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Bologna Napoli junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Bologna-Napoli-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Bologna Napoli

Monet lennot yhdistävät Bologna ja Napoli päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Napoli ennätysajassa.

Kimppakyyti Bologna Napoli

Kimppakyyti Bologna ja Napoli välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Napoli hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Bologna tai Napoli.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bologna Napoli -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bologna Napoli

Lähtökaupunki
Bologna
Italia
Emilia-Romagna
Määränpääkaupunki
Napoli
Italia
Campania
Etäisyys
471 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, juna, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Bologna Napoli lippuja
Etsi majoitusta Napoli
Suunnittele matkasi Bologna Napoli helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bologna Napoli helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bologna ja Napoli välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, FlixBus tai Fiumicino Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bologna ja Napoli välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bologna ja Napoli välillä

Bologna Napoli lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Bologna ja Napoli välillä on nopein tapa matkustaa 471 km Bologna ja Napoli välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Bologna Napoli sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Bologna ja Napoli välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Bologna Napoli voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Napoli matkustavien on usein saavuttava Bologna lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Bologna Napoli?
Saavutettavuus Bologna tai Napoli juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Bologna Napoli ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Bologna ja Napoli väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Bologna-Napoli-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Bologna-Napoli-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Bologna Napoli?
Ystävällisyys Kimppakyyti Bologna ja Napoli välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Bologna Napoli on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Bologna Napoli suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Bologna-Napoli-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Bologna Napoli.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bologna Napoli?
Palvelut junassa Bologna ja Napoli välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Bologna Napoli ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Napoli (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Bologna ja Napoli väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Bologna-Napoli-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Bologna Napoli kulkevat 471 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Napoli.

Mistä aloittaa Bologna? Minne saavun Napoli?

Bologna lähtö bussiasemat

Bologna
Kartta

Bologna lähtöasemat

Bologna Centrale
Kartta

Bologna lähtevät lentokentät

Guglielmo Marconi
Kartta

Napoli saapuminen linja-autoasemat

Naples
Kartta
Napoli
Kartta

Napoli saapuminen asemat

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Kartta
Barra
Kartta
Napoli Porta Nolana
Kartta
Ponticelli
Kartta
Vesuvio - De Meis
Kartta
Via Gianturco
Kartta

Napoli saapumislentokentät

Naples
Kartta
Etsi Bologna Napoli lippuja
Etsi majoitusta Napoli

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Bologna ja Napoli välillä

Oletko päättänyt matkustaa Bologna Napoli ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Bologna ja Napoli väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Bologna Napoli. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Napoli.
  • 2. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Bologna Napoli suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Napoli lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Bologna ja Napoli väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Napoli viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Bologna-Napoli-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Napoli.

Bussi Bologna Napoli

Bussilipun keskihinta reitillä Bologna-Napoli vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Bologna - Napoli Vivanodalla.

Useimmat Bologna ja Napoli väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä Bologna - Napoli vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Napoli liikennöivät bussit.

Bologna ja Napoli välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Napoli Bologna vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Napoli, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bologna-Napoli-busseissa on yleensä ilmastointi, jotta matkustajat viihtyisivät etenkin kesällä, kun lämpötila on korkea.

Bussiyhtiöt Bologna Napoli

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Etsi bussilippuja Bologna Napoli

Junat Bologna Napoli

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Bologna Napoli. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Bologna Napoli kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Bologna ja Napoli välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Keskimääräinen junamatka-aika Bologna Napoli riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Napoli ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Bologna ja Napoli välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Bologna Napoli. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Bologna ja Napoli välillä.

Junayhtiöt Bologna Napoli

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Etsi Bologna Napoli junaliput

Lennot Bologna Napoli

Lentoyhtiöt Bologna Napoli

Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Etsi lentoja Bologna Napoli

Kimppakyyti Bologna Napoli

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Bologna ja Napoli välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Bologna Napoli riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Bologna - Napoli voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Bologna ja Napoli välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Bologna ja Napoli välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Bologna Napoli

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Bologna Napoli
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika