Suositeltu reitti
Dortmund
Matkusta suoraan Ankara lennot
Ankara
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Dortmund
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Düsseldorf
Düsseldorf
Matkusta lennot Ankara
Ankara
Katso hinnat
Dortmund
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Köln
Köln
Matkusta lennot Ankara
Ankara
Katso hinnat

Miten päästä Dortmund Ankara?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Dortmund kohteesta Ankara ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Dortmund Ankara, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Dortmund ja Ankara väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus tai ADAC PostBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Dortmund ja Ankara välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Dortmund-Ankara-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Dortmund Ankara sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Dortmund Ankara

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Dortmund Ankara, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Dortmund Ankara junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Dortmund-Ankara-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Dortmund Ankara

Monet lennot yhdistävät Dortmund ja Ankara päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Ankara ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Dortmund Ankara -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Dortmund Ankara

Lähtökaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Ankara
Turkki
Etäisyys
2336 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Dortmund Ankara lippuja
Etsi majoitusta Ankara
Suunnittele matkasi Dortmund Ankara helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Dortmund Ankara helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Dortmund ja Ankara välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus tai ADAC PostBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Dortmund ja Ankara välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Dortmund ja Ankara välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Dortmund Ankara?
Maisemat Dortmund ja Ankara väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Dortmund-Ankara-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Dortmund Ankara?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Dortmund ja Ankara väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Dortmund-Ankara-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Dortmund Ankara lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Dortmund ja Ankara välillä on nopein tapa matkustaa 2336 km Dortmund ja Ankara välillä.
Turvatarkastukset Ankara matkustavien on usein saavuttava Dortmund lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Dortmund? Minne saavun Ankara?

Dortmund lähtö bussiasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund lähtöasemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Dorstfeld
Kartta
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kartta
Dortmund Universität
Kartta
Dortmund-Kley
Kartta
Dortmund-Kurl
Kartta
Dortmund-Mengede
Kartta
Dortmund-Oespel
Kartta
Dortmund-Scharnhorst
Kartta

Dortmund lähtevät lentokentät

Dortmund
Kartta

Ankara saapumislentokentät

Esenboga
Kartta
Etsi Dortmund Ankara lippuja
Etsi majoitusta Ankara

Bussi Dortmund Ankara

Lähtöjen tiheys Ankara Dortmund vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Ankara, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Dortmund - Ankara vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Ankara liikennöivät bussit.

Useimmat Dortmund ja Ankara väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Dortmund Ankara

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Etsi bussilippuja Dortmund Ankara

Junat Dortmund Ankara

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Dortmund Ankara. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Dortmund ja Ankara välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Dortmund Ankara riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Ankara ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Dortmund ja Ankara välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Dortmund Ankara

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Etsi Dortmund Ankara junaliput

Lennot Dortmund Ankara

Lentoyhtiöt Dortmund Ankara

Germanwings
Germanwings
Pegasus
Pegasus
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Borajet
Borajet
Air Berlin
Air Berlin
Sunexpress
Sunexpress
Etsi lentoja Dortmund Ankara
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika