Suositeltu reitti
Dortmund
Matkusta suoraan Istanbul lennot
Istanbul
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Dortmund
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Düsseldorf
Düsseldorf
Matkusta lennot Istanbul
Istanbul
Katso hinnat
Dortmund
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Matkusta lennot Istanbul
Istanbul
Katso hinnat

Miten päästä Dortmund Istanbul?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Dortmund kohteesta Istanbul ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Dortmund Istanbul, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Dortmund ja Istanbul väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus tai ADAC PostBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Dortmund ja Istanbul välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Dortmund-Istanbul-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Dortmund Istanbul sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Dortmund Istanbul

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Dortmund Istanbul, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Dortmund Istanbul junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Dortmund-Istanbul-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Dortmund Istanbul

Monet lennot yhdistävät Dortmund ja Istanbul päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Istanbul ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Dortmund Istanbul -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Dortmund Istanbul

Lähtökaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Istanbul
Turkki
Etäisyys
2012 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Dortmund Istanbul lippuja
Etsi majoitusta Istanbul
Suunnittele matkasi Dortmund Istanbul helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Dortmund Istanbul helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Dortmund ja Istanbul välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus tai ADAC PostBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Dortmund ja Istanbul välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Dortmund ja Istanbul välillä

Dortmund Istanbul lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Dortmund Istanbul sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Dortmund ja Istanbul välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Dortmund Istanbul?
Saavutettavuus Dortmund tai Istanbul juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Dortmund-Istanbul-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Dortmund Istanbul?
Palvelut junassa Dortmund ja Istanbul välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Dortmund Istanbul kulkevat 2012 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Istanbul.

Mistä aloittaa Dortmund? Minne saavun Istanbul?

Dortmund lähtö bussiasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund lähtöasemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Dorstfeld
Kartta
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kartta
Dortmund Universität
Kartta
Dortmund-Kley
Kartta
Dortmund-Kurl
Kartta
Dortmund-Mengede
Kartta
Dortmund-Oespel
Kartta
Dortmund-Scharnhorst
Kartta

Dortmund lähtevät lentokentät

Dortmund
Kartta

Istanbul saapumislentokentät

Ataturk
Kartta
Sabiha Gokcen
Kartta
Etsi Dortmund Istanbul lippuja
Etsi majoitusta Istanbul

Bussi Dortmund Istanbul

Bussimatkan kesto välillä Dortmund - Istanbul vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Istanbul liikennöivät bussit.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Dortmund-Istanbul-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Dortmund ja Istanbul välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Dortmund Istanbul

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Etsi bussilippuja Dortmund Istanbul

Junat Dortmund Istanbul

Keskimääräinen junamatka-aika Dortmund Istanbul riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Istanbul ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Dortmund Istanbul. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Dortmund ja Istanbul välillä.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Dortmund ja Istanbul välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Dortmund Istanbul

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
PKP Intercity
PKP Intercity
Etsi Dortmund Istanbul junaliput

Lennot Dortmund Istanbul

Lentoyhtiöt Dortmund Istanbul

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Wizzair
Wizzair
Onur Air
Onur Air
Germanwings
Germanwings
Sunexpress
Sunexpress
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Etsi lentoja Dortmund Istanbul
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika