Matkusta kohteesta Dublin kohteeseen Knock

Suunnittele matkasi Dublinista Knockan vuonna juna, bussi

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Dublinista Knockan vuonna juna, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Dublin
Knock
  • Hanki hinnat
2
Dublin
Sligo
Knock
/
  • Hanki hinnat
3
Dublin
Galway
Knock
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Dublin Knock

Kuljetusmuodotbussi, juna
etäisyys182 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Dublin että Knock ?

Olet valinnut Knock seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Dublin ja miten löytää paras Dublin että Knock kuljetustarjoukset? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat junat ja bussit matkustaa Knock alkaen Dublin Syötä matkustuspäiväsi vain Knock ja Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Dublin, matkustat Bus Eireann, Citylink, Iarnród Éireann tai GoBusilla bussit tai junat.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Dublinista Knockan?

Bussiyhtiöt
Bus Eireann tarjoaa bussiliikennettä Dublin (Busáras)in bussiterminaalista Dublinissa ja Dublin Rd (GMIT)n linja-autoasemalta ( Irlanti) ja välillä Galway City (palvelevat Dublin Rd (GMIT) linja-autoasema on 2.7 km keskustassa) ja Knock City, jossa bussi pudottaa sinut pois Knock (Main St Opp Colemans) Linja-autoasema sijaitsee noin 0.1 km keskustasta.
GoBus on operaattori, jonka avulla voit matkustaa linjalla Dublin (Eden Quay)in bussiterminaalista Dublinissa ja Galway (Bus Station)n linja-autoasemalta ( Irlanti)
Citylink-bussiliikenne pyörii välillä Dublin City (palvelevat Dublin (Batchelors Walk) linja-autoasema on 0.6 km keskustassa) ja Galway City, jossa bussi pudottaa sinut pois Dublin Rd (GMIT) Linja-autoasema sijaitsee noin 2.7 km keskustasta.
Rautatieyritykset
Iarnród Éireann tarjoaa linjan Dublin-Sligo InterCity-juna lähtee Dublin Connollyin asemalta (1.4 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Mac Diarmada or Sligon asemaa saavuttaessa (0.8 km keskustasta)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)