Suositeltu reitti
Dublin
Matkusta suoraan Knock bussi
Knock
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Dublin
Matkusta juna, bussi Athlone
Athlone
Matkusta bussi Knock
Knock
Katso hinnat
Dublin
Matkusta bussi, juna Galway
Galway
Matkusta bussi Knock
Knock
Katso hinnat

Miten päästä Dublin Knock?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Dublin kohteesta Knock ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Dublin Knock, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Dublin ja Knock väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Bus Eireann, Citylink, GoBus tai Iarnród Éireann) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Dublin ja Knock välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Dublin-Knock-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Dublin Knock sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Dublin Knock

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Dublin Knock, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Dublin Knock junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Dublin-Knock-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Dublin Knock -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Dublin Knock

Lähtökaupunki
Dublin
Irlanti
Määränpääkaupunki
Knock
Irlanti
Etäisyys
182 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Dublin Knock lippuja
Etsi majoitusta Knock
Suunnittele matkasi Dublin Knock helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Dublin Knock helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Dublin ja Knock välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Bus Eireann, Citylink, GoBus tai Iarnród Éireann, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Dublin ja Knock välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Dublin? Minne saavun Knock?

Dublin lähtö bussiasemat

Dublin (Batchelors Walk)
Kartta
Dublin (Busáras)
Kartta
Dublin (Heuston Station)
Kartta
Dublin Airport
Kartta
Dublin (Eden Quay)
Kartta

Dublin lähtöasemat

Dublin Heuston
Kartta

Knock saapuminen linja-autoasemat

Ireland West Airport (Knock)
Kartta
Knock (Main St Opp Colemans)
Kartta
Etsi Dublin Knock lippuja
Etsi majoitusta Knock

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika