Matkusta kohteesta Dublin kohteeseen Turku

Suunnittele matkasi Dublinista Turkuan vuonna juna, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Dublinista Turkuan vuonna kone, lautta, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Dublin
Turku
  • Hanki hinnat
2
Dublin
Helsinki
Turku
  • Hanki hinnat
3
Dublin
Tukholma
Turku
  • Hanki hinnat

Matkustaa Dublin Turku

Kuljetusmuodotkone, lautta, juna
etäisyys1885 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Dublin kohteeseen Turku?

Tarjoamme 3 reittiä juna, lautta, konevalmistella Dublin Turkun matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, lautta, kone).
  • Hanki Dublin Turkun matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Dublinin ja Turkun kaupungit kartalla sekä reitillä Dublin Turku ja eri yhteyspisteet (Turkuin asema, Kupittaain asema, Turku satamain asema, Turkuin lentokenttä, Turkuin lauttaterminaali, ...) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Turku

Kaikki liikennemuodot Dublin Turku

Jos haluat matkustaa Dublinista (Irlanti) Turkuan (Suomi) 1885 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Turkuan Dublinista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Dublin-Tukholma ja Tukholma-Turku
Jätä Dublin ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Dublin DUB: n lentokentälle 9.3 km: een, kun haluat tehdä lennon Tukholmaiin (Arlanda Airport, IATA-koodi: ARN], jota hallinnoi SAS - Scandinavian Airlines tai Ryanair.Tukholmaista ota toinen kone Blue1 tai Norwegian Air Shuttle: llä, joka vie sinut Turkun lentokentälle (Turku, Suomi).
Ei ole Dublinin Turkun suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Tukholma-Turku.
Tulet Stockholm Värtahamnen Terminalin satamaan 3.1 km de Tukholmaiin Silja Line, Tallink tai Viking Line-aluksella. Vene laittaa Turkun satamaan 3.2 km: ta Turkuista. Suosittelemme, että tulet Tukholmain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Dublinista Turkuan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Turku ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Turkuiin lähtevät Pitäjänmäkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Turkuiin on Turkun asemalla (0.9 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)