Düsseldorf
Matkusta suoraan Duisburg kimppakyytiä, juna, bussi
Duisburg
Katso hinnat

Miten päästä Düsseldorf Duisburg?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Düsseldorf kohteesta Duisburg ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Düsseldorf Duisburg, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Düsseldorf ja Duisburg väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus tai ADAC PostBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Düsseldorf ja Duisburg välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Düsseldorf-Duisburg-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Düsseldorf Duisburg sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Düsseldorf Duisburg

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Düsseldorf Duisburg, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Düsseldorf Duisburg junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Düsseldorf-Duisburg-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Düsseldorf Duisburg

Kimppakyyti Düsseldorf ja Duisburg välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Duisburg hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Düsseldorf tai Duisburg.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Düsseldorf Duisburg -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Düsseldorf Duisburg

Lähtökaupunki
Düsseldorf
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Duisburg
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
23 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, juna ja bussi.
Etsi Düsseldorf Duisburg lippuja
Etsi majoitusta Duisburg
Suunnittele matkasi Düsseldorf Duisburg helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Düsseldorf Duisburg helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Düsseldorf ja Duisburg välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus tai ADAC PostBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Düsseldorf ja Duisburg välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Düsseldorf ja Duisburg välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Düsseldorf Duisburg?
Hinnat Bussiliput Düsseldorf Duisburg ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Duisburg (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Düsseldorf ja Duisburg väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Düsseldorf Duisburg kulkevat 23 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Duisburg.
Comfort Düsseldorf-Duisburg-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Düsseldorf Duisburg?
Maisemat Düsseldorf ja Duisburg väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Mukavuus Düsseldorf ja Duisburg välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Joustavuus Düsseldorf-Duisburg-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Düsseldorf-Duisburg-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Kimppakyytien edut ja haitat Düsseldorf Duisburg?
Ystävällisyys Kimppakyyti Düsseldorf ja Duisburg välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Düsseldorf Duisburg on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Düsseldorf-Duisburg-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Düsseldorf? Minne saavun Duisburg?

Düsseldorf lähtö bussiasemat

Düsseldorf
Kartta
Düsseldorf
Kartta

Düsseldorf lähtöasemat

Düsseldorf Flughafen
Kartta
Düsseldorf Hbf
Kartta
Düsseldorf Wehrhahn
Kartta
Düsseldorf Zoo
Kartta
Düsseldorf-Benrath
Kartta
Düsseldorf-Derendorf
Kartta
Düsseldorf-Unterrath
Kartta
Düsseldorf Volksgarten
Kartta
Düsseldorf-Eller
Kartta
Düsseldorf-Eller Mitte
Kartta
Düsseldorf-Oberbilk
Kartta
None
None

Duisburg saapuminen linja-autoasemat

Duisburg
Kartta
Duisburg
Kartta

Duisburg saapuminen asemat

Duisburg Hbf
Kartta
Duisburg-Buchholz
Kartta
Duisburg-Großenbaum
Kartta
Duisburg Schlenk
Kartta
Duisburg-Rahm
Kartta
Etsi Düsseldorf Duisburg lippuja
Etsi majoitusta Duisburg

Bussi Düsseldorf Duisburg

Lähtöjen tiheys Duisburg Düsseldorf vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Duisburg, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Düsseldorf - Duisburg vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Duisburg liikennöivät bussit.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Düsseldorf-Duisburg-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat Düsseldorf ja Duisburg väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Düsseldorf Duisburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Etsi bussilippuja Düsseldorf Duisburg

Junat Düsseldorf Duisburg

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Düsseldorf Duisburg. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Düsseldorf ja Duisburg välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Düsseldorf Duisburg riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Duisburg ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Düsseldorf Duisburg junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junalippu Düsseldorf Duisburg kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Düsseldorf Duisburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Etsi Düsseldorf Duisburg junaliput

Kimppakyyti Düsseldorf Duisburg

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Düsseldorf Duisburg riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Düsseldorf Duisburg riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Düsseldorf - Duisburg voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Düsseldorf ja Duisburg, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytijärjestelmä Düsseldorf Duisburg

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Düsseldorf Duisburg
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika