Suositeltu reitti
Düsseldorf
Matkusta suoraan Izmir lennot
Izmir
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Düsseldorf
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Stuttgart
Stuttgart
Matkusta lennot Izmir
Izmir
Katso hinnat

Miten päästä Düsseldorf Izmir?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Düsseldorf kohteesta Izmir ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Düsseldorf Izmir, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Düsseldorf ja Izmir väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus, ADAC PostBus tai Aegean Airlines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Düsseldorf ja Izmir välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Düsseldorf-Izmir-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Düsseldorf Izmir sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Düsseldorf Izmir

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Düsseldorf Izmir, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Düsseldorf Izmir junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Düsseldorf-Izmir-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Düsseldorf Izmir

Monet lennot yhdistävät Düsseldorf ja Izmir päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Izmir ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Düsseldorf Izmir -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Düsseldorf Izmir

Lähtökaupunki
Düsseldorf
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Izmir
Turkki
Etäisyys
2133 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Düsseldorf Izmir lippuja
Etsi majoitusta Izmir
Suunnittele matkasi Düsseldorf Izmir helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Düsseldorf Izmir helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Düsseldorf ja Izmir välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus, ADAC PostBus tai Aegean Airlines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Düsseldorf ja Izmir välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Düsseldorf ja Izmir välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Düsseldorf Izmir?
Hinnat Bussiliput Düsseldorf Izmir ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Izmir (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Düsseldorf-Izmir-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Düsseldorf Izmir?
Mukavuus Düsseldorf ja Izmir välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Kustannukset Düsseldorf-Izmir-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Düsseldorf Izmir lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Düsseldorf ja Izmir välillä on nopein tapa matkustaa 2133 km Düsseldorf ja Izmir välillä.
Hinnat Lentoliput Düsseldorf Izmir voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Düsseldorf? Minne saavun Izmir?

Düsseldorf lähtö bussiasemat

Düsseldorf
Kartta
Düsseldorf
Kartta

Düsseldorf lähtöasemat

Düsseldorf Hbf
Kartta

Düsseldorf lähtevät lentokentät

Dusseldorf
Kartta

Izmir saapumislentokentät

Adnan Menderes
Kartta
Etsi Düsseldorf Izmir lippuja
Etsi majoitusta Izmir

Bussi Düsseldorf Izmir

Bussilipun keskihinta reitillä Düsseldorf-Izmir vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Düsseldorf - Izmir Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Düsseldorf - Izmir vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Izmir liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Izmir Düsseldorf vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Izmir, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Düsseldorf Izmir

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Etsi bussilippuja Düsseldorf Izmir

Junat Düsseldorf Izmir

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Düsseldorf Izmir. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Düsseldorf Izmir riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Izmir ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Düsseldorf ja Izmir välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Düsseldorf Izmir

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Etsi Düsseldorf Izmir junaliput

Lennot Düsseldorf Izmir

Lentoyhtiöt Düsseldorf Izmir

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Pegasus
Pegasus
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Sunexpress
Sunexpress
Onur Air
Onur Air
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Atlasjet
Atlasjet
Borajet
Borajet
Ellinair
Ellinair
Etsi lentoja Düsseldorf Izmir
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika