Düsseldorf
Matkusta suoraan Nürnberg lennot, bussi, kimppakyytiä, juna
Nürnberg
Katso hinnat

Miten päästä Düsseldorf Nürnberg?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Düsseldorf kohteesta Nürnberg ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Düsseldorf Nürnberg, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Düsseldorf ja Nürnberg väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, FlixBus tai ADAC PostBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Düsseldorf ja Nürnberg välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Düsseldorf-Nürnberg-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Düsseldorf Nürnberg sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Düsseldorf Nürnberg

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Düsseldorf Nürnberg, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Düsseldorf Nürnberg junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Düsseldorf-Nürnberg-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Düsseldorf Nürnberg

Monet lennot yhdistävät Düsseldorf ja Nürnberg päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Nürnberg ennätysajassa.

Kimppakyyti Düsseldorf Nürnberg

Kimppakyyti Düsseldorf ja Nürnberg välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Nürnberg hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Düsseldorf tai Nürnberg.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Düsseldorf Nürnberg -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Düsseldorf Nürnberg

Lähtökaupunki
Düsseldorf
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Nürnberg
Saksa
Baijeri
Etäisyys
364 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, bussi, kimppakyytiä ja juna.
Etsi Düsseldorf Nürnberg lippuja
Etsi majoitusta Nürnberg
Suunnittele matkasi Düsseldorf Nürnberg helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Düsseldorf Nürnberg helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Düsseldorf ja Nürnberg välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, FlixBus tai ADAC PostBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Düsseldorf ja Nürnberg välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Düsseldorf ja Nürnberg välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Düsseldorf Nürnberg?
Ympäristöystävällisyys Düsseldorf-Nürnberg-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Nopeus Junat Düsseldorf Nürnberg ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Düsseldorf ja Nürnberg välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Joustavuus Düsseldorf-Nürnberg-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Düsseldorf-Nürnberg-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Düsseldorf Nürnberg?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Düsseldorf ja Nürnberg väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Düsseldorf Nürnberg ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Nürnberg (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Düsseldorf ja Nürnberg välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Düsseldorf Nürnberg kulkevat 364 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Nürnberg.
Comfort Düsseldorf-Nürnberg-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Kimppakyytien edut ja haitat Düsseldorf Nürnberg?
Joustava Kimppakyyti Düsseldorf Nürnberg on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Düsseldorf Nürnberg on usein edullisin tapa matkustaa.
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Düsseldorf Nürnberg suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Düsseldorf Nürnberg voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Düsseldorf Nürnberg.
Düsseldorf Nürnberg lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Düsseldorf Nürnberg sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Düsseldorf ja Nürnberg välillä on nopein tapa matkustaa 364 km Düsseldorf ja Nürnberg välillä.
Turvatarkastukset Nürnberg matkustavien on usein saavuttava Düsseldorf lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Düsseldorf Nürnberg voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Düsseldorf ja Nürnberg välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Düsseldorf? Minne saavun Nürnberg?

Düsseldorf lähtö bussiasemat

Düsseldorf
Kartta
Düsseldorf
Kartta

Düsseldorf lähtöasemat

Düsseldorf Hbf
Kartta
Düsseldorf Flughafen
Kartta
Düsseldorf Wehrhahn
Kartta
Düsseldorf Zoo
Kartta
Düsseldorf-Benrath
Kartta
Düsseldorf-Bilk
Kartta
Düsseldorf-Derendorf
Kartta
Düsseldorf-Reisholz
Kartta
Düsseldorf-Unterrath
Kartta
Düsseldorf Flughafen Terminal
Kartta
Düsseldorf Völklinger Str
Kartta
Düsseldorf Volksgarten
Kartta
Düsseldorf-Eller Süd
Kartta
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kartta
Düsseldorf-Garath
Kartta
Düsseldorf-Hamm
Kartta
Düsseldorf-Hellerhof
Kartta
Düsseldorf-Oberbilk
Kartta
Düsseldorf-Rath
Kartta
Düsseldorf-Rath Mitte
Kartta
None
None

Düsseldorf lähtevät lentokentät

Dusseldorf
Kartta

Nürnberg saapuminen linja-autoasemat

Nürnberg
Kartta
Nuremberg
Kartta

Nürnberg saapuminen asemat

Nürnberg Hbf
Kartta
Nürnberg Ostring
Kartta
Nürnberg Rothenburger Str.
Kartta
Nürnberg-Dürrenhof
Kartta
Nürnberg-Laufamholz
Kartta
Nürnberg-Mögeldorf
Kartta
Nürnberg-Rehhof
Kartta
Nürnberg-Steinbühl
Kartta

Nürnberg saapumislentokentät

Metropolitan Area
Kartta
Etsi Düsseldorf Nürnberg lippuja
Etsi majoitusta Nürnberg

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Düsseldorf ja Nürnberg välillä

Oletko päättänyt matkustaa Düsseldorf Nürnberg ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Düsseldorf ja Nürnberg väliselle matkallesi.

  • 1. Jousta päivämäärien suhteen
    Düsseldorf ja Nürnberg väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Nürnberg viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Düsseldorf-Nürnberg-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Nürnberg.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Düsseldorf ja Nürnberg väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Nürnberg ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Düsseldorf Nürnberg suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Nürnberg lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.

Bussi Düsseldorf Nürnberg

Düsseldorf ja Nürnberg välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Düsseldorf - Nürnberg vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Nürnberg liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Düsseldorf-Nürnberg vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Düsseldorf - Nürnberg Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Düsseldorf-Nürnberg-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Düsseldorf-Nürnberg-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat bussiyhtiöt sallivat matkustajien syödä tai juoda Düsseldorf-Nürnberg-busseissa, jotkut tarjoavat jopa välipalapalvelun, josta voit ostaa juoman tai voileivän. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa kunkin yhtiön erityiset säännöt ennen matkaa.

Bussiyhtiöt Düsseldorf Nürnberg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Hellö
Hellö
Etsi bussilippuja Düsseldorf Nürnberg

Junat Düsseldorf Nürnberg

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Düsseldorf Nürnberg. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Düsseldorf ja Nürnberg välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Düsseldorf Nürnberg riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Nürnberg ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Düsseldorf Nürnberg. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Düsseldorf ja Nürnberg välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippu Düsseldorf Nürnberg kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Düsseldorf ja Nürnberg väliseen junaan on mahdollista varata erityinen istumapaikka. Yhtiöstä riippuen tämä palvelu voi olla maksullinen. Istumapaikat voi varata verkossa tai aseman lipputoimistosta.

Junayhtiöt Düsseldorf Nürnberg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Etsi Düsseldorf Nürnberg junaliput

Lennot Düsseldorf Nürnberg

Lentoyhtiöt Düsseldorf Nürnberg

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Etsi lentoja Düsseldorf Nürnberg

Kimppakyyti Düsseldorf Nürnberg

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Düsseldorf ja Nürnberg välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Düsseldorf Nürnberg riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Düsseldorf - Nürnberg voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Düsseldorf ja Nürnberg välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Düsseldorf Nürnberg riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Düsseldorf ja Nürnberg, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytijärjestelmä Düsseldorf Nürnberg

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Düsseldorf Nürnberg
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika