Suositeltu reitti
Edinburgh
Matkusta suoraan Bodrum lennot
Bodrum
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Edinburgh
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Glasgow
Glasgow
Matkusta lennot Bodrum
Bodrum
Katso hinnat

Miten päästä Edinburgh Bodrum?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Edinburgh kohteesta Bodrum ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Edinburgh Bodrum, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Edinburgh ja Bodrum väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (ScotRail, CrossCountry, East Coast, National Express tai MegaBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Edinburgh ja Bodrum välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Edinburgh-Bodrum-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Edinburgh Bodrum sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Edinburgh Bodrum

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Edinburgh Bodrum, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Edinburgh Bodrum junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Edinburgh-Bodrum-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Edinburgh Bodrum

Monet lennot yhdistävät Edinburgh ja Bodrum päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Bodrum ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Edinburgh Bodrum -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Edinburgh Bodrum

Lähtökaupunki
Edinburgh
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Määränpääkaupunki
Bodrum
Turkki
Etäisyys
3103 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Edinburgh Bodrum lippuja
Etsi majoitusta Bodrum
Suunnittele matkasi Edinburgh Bodrum helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Edinburgh Bodrum helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Edinburgh ja Bodrum välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten ScotRail, CrossCountry, East Coast, National Express tai MegaBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Edinburgh ja Bodrum välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Edinburgh ja Bodrum välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Edinburgh Bodrum?
Nopeus Junat Edinburgh Bodrum ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Edinburgh-Bodrum-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edinburgh Bodrum lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Edinburgh ja Bodrum välillä on nopein tapa matkustaa 3103 km Edinburgh ja Bodrum välillä.
Turvatarkastukset Bodrum matkustavien on usein saavuttava Edinburgh lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Edinburgh Bodrum?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Edinburgh ja Bodrum väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Edinburgh-Bodrum-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.

Mistä aloittaa Edinburgh? Minne saavun Bodrum?

Edinburgh lähtö bussiasemat

Edinburgh
Kartta

Edinburgh lähtöasemat

Edinburgh Park
Kartta
Edinburgh Waverley
Kartta
Haymarket (Edinburgh)
Kartta
Brunstane
Kartta
Kingsknowe
Kartta
Slateford
Kartta
Wester Hailes
Kartta

Edinburgh lähtevät lentokentät

Edinburgh
Kartta

Bodrum saapumislentokentät

Milas
Kartta
Etsi Edinburgh Bodrum lippuja
Etsi majoitusta Bodrum

Bussi Edinburgh Bodrum

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Edinburgh-Bodrum-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat Edinburgh ja Bodrum väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä Edinburgh - Bodrum vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Bodrum liikennöivät bussit.

Bussiyhtiöt Edinburgh Bodrum

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Etsi bussilippuja Edinburgh Bodrum

Junat Edinburgh Bodrum

Keskimääräinen junamatka-aika Edinburgh Bodrum riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Bodrum ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Edinburgh Bodrum kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Edinburgh Bodrum. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Edinburgh ja Bodrum välillä.

Junayhtiöt Edinburgh Bodrum

ScotRail
ScotRail
CrossCountry
CrossCountry
East Coast
East Coast
Etsi Edinburgh Bodrum junaliput

Lennot Edinburgh Bodrum

Lentoyhtiöt Edinburgh Bodrum

Easyjet
Easyjet
Germanwings
Germanwings
Jet2.com
Jet2.com
Lufthansa
Lufthansa
Sunexpress
Sunexpress
Etsi lentoja Edinburgh Bodrum
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika