Firenze
Matkusta suoraan Bologna juna, kimppakyytiä, bussi
Bologna
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Bologna?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Bologna ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Bologna, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Bologna väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablacar tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Bologna välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Bologna-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Bologna sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Bologna

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Bologna, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Bologna junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Bologna-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Bologna

Kimppakyyti Firenze ja Bologna välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Bologna hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Bologna.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Bologna -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Bologna

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Bologna
Italia
Emilia-Romagna
Etäisyys
81 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, kimppakyytiä ja bussi.
Etsi Firenze Bologna lippuja
Etsi majoitusta Bologna
Suunnittele matkasi Firenze Bologna helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Bologna helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Bologna välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablacar tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Bologna välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Bologna välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Bologna?
Hinnat Bussiliput Firenze Bologna ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Bologna (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Bologna väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Firenze Bologna kulkevat 81 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Bologna.
Comfort Firenze-Bologna-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Bologna?
Saavutettavuus Firenze tai Bologna juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Firenze Bologna ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Joustavuus Firenze-Bologna-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Firenze-Bologna-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Bologna?
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Bologna on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Firenze Bologna on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Bologna voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Bologna?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta

Bologna saapuminen linja-autoasemat

Bologna
Kartta

Bologna saapuminen asemat

Bologna Centrale
Kartta
Etsi Firenze Bologna lippuja
Etsi majoitusta Bologna

Bussi Firenze Bologna

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Bologna vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Bologna Vivanodalla.

Firenze ja Bologna välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat Firenze ja Bologna väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Firenze-Bologna-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Firenze Bologna

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Bologna

Junat Firenze Bologna

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Bologna. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Bologna. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Bologna välillä.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Bologna välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Firenze Bologna kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Firenze Bologna

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Bologna junaliput

Kimppakyyti Firenze Bologna

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Bologna välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Bologna välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Firenze Bologna riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Bologna, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Bologna

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Bologna
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika