Firenze
Matkusta suoraan Brescia juna, kimppakyytiä, bussi
Brescia
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Brescia?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Brescia ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Brescia, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Brescia väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus tai Blablabus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Brescia välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Brescia-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Brescia sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Brescia

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Brescia, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Brescia junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Brescia-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Brescia

Kimppakyyti Firenze ja Brescia välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Brescia hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Brescia.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Brescia -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Brescia

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Brescia
Italia
Lombardia
Etäisyys
213 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, kimppakyytiä ja bussi.
Etsi Firenze Brescia lippuja
Etsi majoitusta Brescia
Suunnittele matkasi Firenze Brescia helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Brescia helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Brescia välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus tai Blablabus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Brescia välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Brescia välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Brescia?
Ystävällisyys Kimppakyyti Firenze ja Brescia välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Firenze Brescia suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Firenze-Brescia-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Firenze Brescia.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Brescia?
Saavutettavuus Firenze tai Brescia juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Firenze Brescia ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Firenze-Brescia-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Brescia-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Brescia?
Palvelut junassa Firenze ja Brescia välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Brescia väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Firenze-Brescia-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Brescia kulkevat 213 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Brescia.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Brescia?

Firenze lähtö bussiasemat

Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta

Brescia saapuminen linja-autoasemat

Brescia
Kartta

Brescia saapuminen asemat

Brescia
Kartta
Viadana Bresciana
Kartta
Etsi Firenze Brescia lippuja
Etsi majoitusta Brescia

Bussi Firenze Brescia

Lähtöjen tiheys Brescia Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Brescia, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Firenze - Brescia vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Brescia liikennöivät bussit.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Brescia-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat Firenze ja Brescia väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Firenze Brescia

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Etsi bussilippuja Firenze Brescia

Junat Firenze Brescia

Firenze Brescia junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Brescia. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippuja Firenze Brescia voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Firenze Brescia riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Brescia ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Firenze Brescia

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Brescia junaliput

Kimppakyyti Firenze Brescia

Firenze ja Brescia välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Brescia välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Brescia välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Brescia

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Brescia

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika