Firenze
Matkusta suoraan Milano bussi, kimppakyytiä, juna
Milano
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Milano?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Milano ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Milano, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Milano väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Meridiana) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Milano välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Milano-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Milano sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Milano

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Milano, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Milano junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Milano-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Firenze Milano

Monet lennot yhdistävät Firenze ja Milano päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Milano ennätysajassa.

Kimppakyyti Firenze Milano

Kimppakyyti Firenze ja Milano välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Milano hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Milano.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Milano -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Milano

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Etäisyys
250 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, kimppakyytiä ja juna.
Etsi Firenze Milano lippuja
Etsi majoitusta Milano
Suunnittele matkasi Firenze Milano helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Milano helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Milano välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Meridiana, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Milano välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Milano välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Milano?
Maisemat Firenze ja Milano väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Nopeus Junat Firenze Milano ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Firenze-Milano-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Milano-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Milano?
Hinnat Bussiliput Firenze Milano ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Milano (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Milano väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Firenze-Milano-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Milano kulkevat 250 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Milano.
Firenze Milano lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Firenze ja Milano välillä on nopein tapa matkustaa 250 km Firenze ja Milano välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Firenze Milano sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Firenze Milano voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Milano matkustavien on usein saavuttava Firenze lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Milano?
Joustava Kimppakyyti Firenze Milano on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Milano on usein edullisin tapa matkustaa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Milano voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Milano?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta

Milano saapuminen linja-autoasemat

Milan autostazione
Kartta
Milan (San Donato)
Kartta

Milano saapuminen asemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta

Milano saapumislentokentät

Malpensa
Kartta
Etsi Firenze Milano lippuja
Etsi majoitusta Milano

Bussi Firenze Milano

Bussimatkan kesto välillä Firenze - Milano vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Milano liikennöivät bussit.

Useimmat Firenze ja Milano väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Firenze ja Milano välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Milano Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Milano, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Firenze Milano

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Milano

Junat Firenze Milano

Junalippu Firenze Milano kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Milano. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Milano välillä.

Junalippuja Firenze Milano voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Milano. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junayhtiöt Firenze Milano

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Milano junaliput

Lennot Firenze Milano

Lentoyhtiöt Firenze Milano

Meridiana
Meridiana
Etsi lentoja Firenze Milano

Kimppakyyti Firenze Milano

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Milano, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Milano välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Milano välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Firenze ja Milano välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Milano

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Milano
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika