Firenze
Matkusta suoraan Napoli juna, lennot, bussi, kimppakyytiä
Napoli
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Napoli?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Napoli ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Napoli, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Napoli väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Fiumicino Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Napoli välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Napoli-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Napoli sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Napoli

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Napoli, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Napoli junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Napoli-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Firenze Napoli

Monet lennot yhdistävät Firenze ja Napoli päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Napoli ennätysajassa.

Kimppakyyti Firenze Napoli

Kimppakyyti Firenze ja Napoli välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Napoli hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Napoli.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Napoli -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Napoli

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Napoli
Italia
Campania
Etäisyys
408 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, lennot, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Firenze Napoli lippuja
Etsi majoitusta Napoli
Suunnittele matkasi Firenze Napoli helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Napoli helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Napoli välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Fiumicino Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Napoli välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Napoli välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Napoli?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Firenze Napoli suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Ystävällisyys Kimppakyyti Firenze ja Napoli välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Firenze Napoli on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Firenze Napoli.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Firenze-Napoli-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Firenze Napoli lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Firenze Napoli sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Firenze ja Napoli välillä on nopein tapa matkustaa 408 km Firenze ja Napoli välillä.
Turvatarkastukset Napoli matkustavien on usein saavuttava Firenze lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Firenze Napoli voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Firenze ja Napoli välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Napoli?
Nopeus Junat Firenze Napoli ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Firenze ja Napoli välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Firenze-Napoli-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Joustavuus Firenze-Napoli-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Firenze-Napoli-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Napoli?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Napoli väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Firenze Napoli ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Napoli (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Firenze ja Napoli välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Firenze Napoli kulkevat 408 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Napoli.
Comfort Firenze-Napoli-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Napoli?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Firenze Campo di Marte
Kartta

Firenze lähtevät lentokentät

Peretola
Kartta

Napoli saapuminen linja-autoasemat

Napoli
Kartta
Naples
Kartta

Napoli saapuminen asemat

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Kartta
Barra
Kartta
Napoli Porta Nolana
Kartta
Ponticelli
Kartta
Vesuvio - De Meis
Kartta
Via Gianturco
Kartta

Napoli saapumislentokentät

Naples
Kartta
Etsi Firenze Napoli lippuja
Etsi majoitusta Napoli

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Firenze ja Napoli välillä

Oletko päättänyt matkustaa Firenze Napoli ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Firenze ja Napoli väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Firenze Napoli suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Napoli lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Firenze ja Napoli väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Napoli ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Firenze Napoli. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Napoli.

Bussi Firenze Napoli

Firenze ja Napoli välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Napoli vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Napoli Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Firenze-Napoli-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lähtöjen tiheys Napoli Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Napoli, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Firenze - Napoli vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Napoli liikennöivät bussit.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Firenze-Napoli-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Firenze Napoli

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Etsi bussilippuja Firenze Napoli

Junat Firenze Napoli

Junalippu Firenze Napoli kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Napoli. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Napoli välillä.

Firenze ja Napoli välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Napoli. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Napoli välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Firenze Napoli junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Firenze Napoli

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
ÖBB
ÖBB
Etsi Firenze Napoli junaliput

Lennot Firenze Napoli

Lentoyhtiöt Firenze Napoli

Alitalia
Alitalia
Etsi lentoja Firenze Napoli

Kimppakyyti Firenze Napoli

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Napoli välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Napoli riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Napoli voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Firenze Napoli riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Napoli, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Napoli välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Napoli

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Napoli
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika