Firenze
Matkusta suoraan Padova bussi, juna, kimppakyytiä
Padova
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Padova?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Padova ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Padova, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Padova väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), Blablacar tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Padova välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Padova-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Padova sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Padova

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Padova, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Padova junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Padova-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Padova

Kimppakyyti Firenze ja Padova välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Padova hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Padova.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Padova -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Padova

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Padova
Italia
Veneto
Etäisyys
189 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, juna ja kimppakyytiä.
Etsi Firenze Padova lippuja
Etsi majoitusta Padova
Suunnittele matkasi Firenze Padova helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Padova helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Padova välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), Blablacar tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Padova välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Padova välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Padova?
Mukavuus Firenze ja Padova välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Firenze-Padova-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Firenze-Padova-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Padova-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Padova?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Padova väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Firenze Padova ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Padova (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Firenze-Padova-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Padova kulkevat 189 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Padova.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Padova?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Firenze Padova suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Ystävällisyys Kimppakyyti Firenze ja Padova välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Firenze Padova.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Firenze-Padova-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Padova?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta

Padova saapuminen linja-autoasemat

Padova Autostazione Viale della Pace
Kartta
Padua
Kartta

Padova saapuminen asemat

Padova
Kartta
Etsi Firenze Padova lippuja
Etsi majoitusta Padova

Bussi Firenze Padova

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Padova-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussimatkan kesto välillä Firenze - Padova vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Padova liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Padova Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Padova, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Firenze ja Padova välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Firenze Padova

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Padova

Junat Firenze Padova

Firenze ja Padova välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Firenze Padova riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Padova ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Firenze Padova kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Padova välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Firenze Padova

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Etsi Firenze Padova junaliput

Kimppakyyti Firenze Padova

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Padova välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Padova välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Firenze ja Padova välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Padova

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Padova
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika