Firenze
Matkusta suoraan Torino juna, bussi, kimppakyytiä
Torino
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Torino?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Torino ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Torino, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Torino väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, FlixBus tai Blablabus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Torino välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Torino-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Torino sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Torino

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Torino, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Torino junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Torino-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Torino

Kimppakyyti Firenze ja Torino välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Torino hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Torino.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Torino -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Torino

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Torino
Italia
Piemonte
Etäisyys
318 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Firenze Torino lippuja
Etsi majoitusta Torino
Suunnittele matkasi Firenze Torino helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Torino helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Torino välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, FlixBus tai Blablabus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Torino välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Torino välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Torino?
Hinnat Bussiliput Firenze Torino ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Torino (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Torino väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Firenze-Torino-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Torino kulkevat 318 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Torino.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Torino?
Mukavuus Firenze ja Torino välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Maisemat Firenze ja Torino väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Firenze-Torino-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Torino-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Torino?
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Torino on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Firenze Torino on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Torino voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Torino?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Firenze Rifredi
Kartta
Le Piagge
Kartta

Torino saapuminen linja-autoasemat

Turin autostazione
Kartta
Turin Porta Susa
Kartta
Torino (Vittorio Emanuele)
Kartta
Torino (Lingotto)
Kartta

Torino saapuminen asemat

Torino Porta Nuova
Kartta
Torino Porta Susa
Kartta
Torino Lingotto
Kartta
Etsi Firenze Torino lippuja
Etsi majoitusta Torino

Bussi Firenze Torino

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Torino vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Torino Vivanodalla.

Useimmat Firenze ja Torino väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Firenze-Torino-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Torino-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Firenze Torino

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Etsi bussilippuja Firenze Torino

Junat Firenze Torino

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Torino. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Firenze Torino kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Firenze ja Torino välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Firenze Torino. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Firenze ja Torino välillä.

Junayhtiöt Firenze Torino

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
SNCF
SNCF
Etsi Firenze Torino junaliput

Kimppakyyti Firenze Torino

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Firenze ja Torino välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Torino riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Torino voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Firenze ja Torino, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Torino

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Torino
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika