Firenze
Matkusta suoraan Venetsia juna, bussi, kimppakyytiä
Venetsia
Katso hinnat

Miten päästä Firenze Venetsia?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Firenze kohteesta Venetsia ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Firenze Venetsia, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Firenze ja Venetsia väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), Blablacar tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Firenze ja Venetsia välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Firenze-Venetsia-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Firenze Venetsia sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Firenze Venetsia

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Firenze Venetsia, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Firenze Venetsia junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Firenze-Venetsia-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Firenze Venetsia

Kimppakyyti Firenze ja Venetsia välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Venetsia hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Firenze tai Venetsia.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Firenze Venetsia -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Firenze Venetsia

Lähtökaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Määränpääkaupunki
Venetsia
Italia
Veneto
Etäisyys
204 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Firenze Venetsia lippuja
Etsi majoitusta Venetsia
Suunnittele matkasi Firenze Venetsia helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Firenze Venetsia helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Firenze ja Venetsia välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten ÖBB, Trenitalia, Italo (NTV), Blablacar tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Firenze ja Venetsia välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Firenze ja Venetsia välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Firenze Venetsia?
Nopeus Junat Firenze Venetsia ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Ympäristöystävällisyys Firenze-Venetsia-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Firenze-Venetsia-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Firenze-Venetsia-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Firenze Venetsia?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Firenze ja Venetsia väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Firenze Venetsia ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Venetsia (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Firenze-Venetsia-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Firenze Venetsia kulkevat 204 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Venetsia.
Kimppakyytien edut ja haitat Firenze Venetsia?
Taloudellinen Kimppakyyti Firenze Venetsia on usein edullisin tapa matkustaa.
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Firenze Venetsia suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Firenze Venetsia voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Firenze Venetsia.

Mistä aloittaa Firenze? Minne saavun Venetsia?

Firenze lähtö bussiasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze lähtöasemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta

Venetsia saapuminen linja-autoasemat

Venezia Tronchetto Stazione
Kartta
Venice (Airport VCE)
Kartta
Mestre (Train station)
Kartta
Venice (Tronchetto)
Kartta

Venetsia saapuminen asemat

Venezia Mestre
Kartta
Venezia Santa Lucia
Kartta
Etsi Firenze Venetsia lippuja
Etsi majoitusta Venetsia

Bussi Firenze Venetsia

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Firenze-Venetsia-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lähtöjen tiheys Venetsia Firenze vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Venetsia, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Firenze-Venetsia vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Firenze - Venetsia Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Firenze-Venetsia-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Firenze Venetsia

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Firenze Venetsia

Junat Firenze Venetsia

Junalippuja Firenze Venetsia voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Firenze Venetsia. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Firenze Venetsia junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Keskimääräinen junamatka-aika Firenze Venetsia riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Venetsia ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Firenze Venetsia

ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Etsi Firenze Venetsia junaliput

Kimppakyyti Firenze Venetsia

Firenze ja Venetsia välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Firenze ja Venetsia välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Firenze Venetsia riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Firenze - Venetsia voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Firenze Venetsia

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Firenze Venetsia
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika