Matkusta kohteesta Hania kohteeseen Chios

Suunnittele matkasi Haniaista Chiosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Haniaista Chiosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Hania
Chios
/
  • Hanki hinnat
2
Hania
Ateena
Chios
  • Hanki hinnat

Matkustaa Hania Chios

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys368 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Hania että Chios ?

Suunnittelet matkaa Hania että Chios ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Hania Chios? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat lautta ja lennot yhdellä haulla. Syötä matkustuspäiväsi vain Chios ja Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Matkustaa Hania, lennot tai lautta of Olympic Air, Blue Star Ferries, Ryanair, ANEK Lines ja Aegean Airlines vie sinut Chios.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Haniaista Chiosan?

Lentoyhtiöt
Olympic Air lentää lähtevät Souda CHQ: n lentokentältä, joka sijaitsee 13 km: n päässä Haniain keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle) ja Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Ateena Centre, Kreikka) osoitteesta Chios (palvelevat Chios JKH: n lentokenttää)
Aegean Airlines takaa pyörimisen lähtevät Souda CHQ: n lentokentältä, joka sijaitsee 13 km: n päässä Haniain keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle)
Ryanair käyttää lentoa Souda CHQ: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Hania Centre, Kreikka) osoitteesta Ateena (palvelevat Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokenttää)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Soudain sataman ja Ateenain välillä (Athens Piraeus E1, 9.1 km). ja välillä Ateena ja Chios, jossa he palvelevat satamia Athens Piraeus E6 ja Chios vastaavasti 7.4 km ja 0.6 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
ANEK Lines-lautat tekevät rajan Soudain sataman ja Ateenain välillä (Athens Piraeus E3, 7.8 km).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)