Matkusta kohteesta Hania kohteeseen Thessaloniki

Suunnittele matkasi Haniaista Thessalonikian vuonna juna, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Haniaista Thessalonikian vuonna kone, lautta, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Hania
Thessaloniki
  • Hanki hinnat
2
Hania
Ateena
Thessaloniki
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Hania Thessaloniki

Kuljetusmuodotkone, lautta, juna
etäisyys575 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Hania että Thessaloniki ?

Thessaloniki on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Hania että Thessaloniki kuljetustarjoukset? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat junat, lautta ja lennot päästä Thessaloniki. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Thessaloniki sitten Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Matkustaa Hania, lennot, lautta tai junat of ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, TrainOSE, Ryanair, Aegean Airlines ja Olympic Air vie sinut Thessaloniki.

Kaikki liikennemuodot Hania Thessaloniki

Jos haluat matkustaa Haniaista (Kreeta, Kreikka) Thessalonikian (Keski-Makedonia, Kreikka) 575 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Hania> Thessaloniki on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Hania ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Souda CHQ: n lentokentälle 13 km: een, kun haluat tehdä lennon Thessalonikiiin (Makedonia Airport, IATA-koodi: SKG], jota hallinnoi Aegean Airlines, Olympic Air tai Ryanair.
Minkäänlaisen risteyksen avulla voit mennä suoraan Haniaista Thessalonikian, mutta on mahdollista ottaa vain vene, jotta tämä matka toteutetaan yhteyksien ansiosta Hania-Ateena ja Ateena-Thessaloniki.
Tulet Soudain satamaan 5.9 km de Haniaiin ANEK Lines tai Blue Star Ferries-aluksella. Vene laittaa Athens Piraeus E1n satamaan 9.1 km: ta Ateenaista. Suosittelemme, että tulet Haniain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Thessalonikian Haniaista: Ateena-Thessaloniki on Hellenic Seaways: n kanssa.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Haniaista Thessalonikian ilman muutoksia. Voit ottaa junanAteena-Thessaloniki ja käyttö lautta päästäksesi määränpäähän.
Junat TrainOSE: stä Thessalonikiiin lähtevät Athens / Αθήναin rautatieasemalta Ateenaissa. Saapuminen Thessalonikiiin on Thessaloniki / Θεσσαλονίκηn asemalla (4.2 km keskustasta).

Mitkä kuljetusyritykset menevät Haniaista Thessalonikian?

Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Soudain sataman ja Ateenain välillä (Athens Piraeus E3, 7.8 km).
Blue Star Ferries-lautat tekevät rajan välillä Hania ja Ateena, jossa he palvelevat satamia Souda ja Athens Piraeus E1 vastaavasti 5.9 km ja 9.1 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Hellenic Seaways-alukset käyttävät meriliikennettä Athens Piraeus E6in sataman ja Thessalonikiin välillä (Thessaloniki, 3.6 km).
Rautatieyritykset
TrainOSE tarjoaa linjan Ateena-Thessaloniki -juna lähtee Athens / Αθήναin asemalta (1.5 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Thessaloniki / Θεσσαλονίκηn asemaa saavuttaessa (4.2 km keskustasta)
Lentoyhtiöt
Aegean Airlines tekee lennon lähtevät Souda CHQ: n lentokentältä, joka sijaitsee 13 km: n päässä Haniain keskustasta Thessalonikiiin (saapuminen Makedonia SKG: n lentokentälle)
Olympic Air takaa pyörimisen Souda CHQ: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Hania Centre, Kreikka) osoitteesta Thessaloniki (palvelevat Makedonia SKG: n lentokenttää)
Ryanair käyttää lentoa lähtevät Souda CHQ: n lentokentältä, joka sijaitsee 13 km: n päässä Haniain keskustasta Thessalonikiiin (saapuminen Makedonia SKG: n lentokentälle)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)