Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Amsterdam lennot
Amsterdam
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Düsseldorf
Düsseldorf
Matkusta kimppakyytiä, juna, bussi Amsterdam
Amsterdam
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Bryssel
Bryssel
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Amsterdam
Amsterdam
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Amsterdam?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Amsterdam ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Amsterdam, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Amsterdam väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn, ALSA tai Eurolines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Amsterdam välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Amsterdam-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Amsterdam sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Amsterdam

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Amsterdam, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Amsterdam junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Amsterdam-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Amsterdam

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Amsterdam päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Amsterdam ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Amsterdam -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Amsterdam

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Amsterdam
Alankomaat
Etäisyys
1501 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Amsterdam lippuja
Etsi majoitusta Amsterdam
Suunnittele matkasi Helsinki Amsterdam helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Amsterdam helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Amsterdam välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn, ALSA tai Eurolines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Amsterdam välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Amsterdam välillä

Helsinki Amsterdam lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Amsterdam sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Amsterdam välillä on nopein tapa matkustaa 1501 km Helsinki ja Amsterdam välillä.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Amsterdam välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Amsterdam matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Amsterdam voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Amsterdam?
Nopeus Junat Helsinki Amsterdam ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Amsterdam-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Helsinki tai Amsterdam juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Helsinki-Amsterdam-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Amsterdam-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Amsterdam?
Palvelut junassa Helsinki ja Amsterdam välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Amsterdam väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Helsinki Amsterdam ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Amsterdam (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Helsinki Amsterdam kulkevat 1501 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Amsterdam.
Comfort Helsinki-Amsterdam-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Amsterdam?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Amsterdam saapuminen linja-autoasemat

Amsterdam
Kartta
Amsterdam Radarweg 1043
Kartta

Amsterdam saapuminen asemat

Amsterdam Centraal
Kartta
Schiphol
Kartta

Amsterdam saapumislentokentät

Amsterdam-Schiphol
Kartta
Etsi Helsinki Amsterdam lippuja
Etsi majoitusta Amsterdam

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Amsterdam välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Amsterdam ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Amsterdam väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Amsterdam. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Amsterdam.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Amsterdam väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Amsterdam viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Amsterdam-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Amsterdam.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Amsterdam väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Amsterdam ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Bussi Helsinki Amsterdam

Lähtöjen tiheys Amsterdam Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Amsterdam, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Helsinki ja Amsterdam välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Amsterdam-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Amsterdam-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Amsterdam vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Amsterdam Vivanodalla.

Useimmat Helsinki ja Amsterdam väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Helsinki Amsterdam

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Etsi bussilippuja Helsinki Amsterdam

Junat Helsinki Amsterdam

Helsinki Amsterdam junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Amsterdam. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Amsterdam välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Amsterdam. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Helsinki ja Amsterdam välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Amsterdam riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Amsterdam ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Helsinki Amsterdam kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Helsinki Amsterdam

Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Helsinki Amsterdam junaliput

Lennot Helsinki Amsterdam

Lentoyhtiöt Helsinki Amsterdam

Air Malta
Air Malta
Finnair
Finnair
KLM
KLM
Blue1
Blue1
Air Berlin
Air Berlin
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Etsi lentoja Helsinki Amsterdam

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika