Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Amsterdam

Suunnittele matkasi Helsinkiista Amsterdaman vuonna juna, bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Amsterdaman vuonna kone, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Amsterdam
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Düsseldorf
Amsterdam
/
/
  • Hanki hinnat
3
Helsinki
Bryssel
Amsterdam
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Amsterdam

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys1501 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Helsinki että Amsterdam ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Helsinki että Amsterdam? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot, junat, kimppakyytejä ja bussit mennä Amsterdam alkaen Helsinki, säästät aikaa ja rahaa! Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Amsterdam anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Amsterdam tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Helsinki, matkustat Blue1, Norwegian Air Shuttle, British Airways, SAS - Scandinavian Airlines, Air Berlin, FlyBE, KLM tai FlixBusilla bussit, kimppakyytejä, junat tai lennot.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Amsterdam

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Amsterdaman (Alankomaat) 1501 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Amsterdam on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Amsterdamiin (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-koodi: AMS], jota hallinnoi KLM tai Finnair.
Vaikka Helsinki Amsterdaman ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Bryssel-Amsterdam.
Sinulle tulee linja-auto Brysseliin. Bussi putoaa sinut pois Amsterdam Radarweg 1043 (4 km Amsterdam, Alankomaat) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Brussels Airportin linja-autoasemalla (11 km de Bryssel) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Amsterdamille.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Amsterdaman ilman muutoksia. Voit ottaa junanBryssel-Amsterdam ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat Thalys Thalys tai Eurostar: stä Amsterdamiin lähtevät Bruxelles-Midiin rautatieasemalta Brysselissa. Saapuminen Amsterdamiin on Amsterdam Centraaln asemalla (0.9 km keskustasta).
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Düsseldorf-Amsterdam voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)