Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Bangkok lennot
Bangkok
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta juna, lautta Pietari
Pietari
Matkusta lennot Bangkok
Bangkok
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta juna Moskova
Moskova
Matkusta lennot Bangkok
Bangkok
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Bangkok?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Bangkok ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Bangkok, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Bangkok väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Allegro, Russian Railways, VR, Transaero Airlines tai Ural Airlines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Bangkok välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Bangkok-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Bangkok sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Bangkok lautalla

Helsinki ja Bangkok välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Helsinki Bangkok junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Bangkok-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Bangkok

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Bangkok päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Bangkok ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Bangkok -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Bangkok

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Bangkok
Thaimaa
Etäisyys
7889 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Bangkok lippuja
Etsi majoitusta Bangkok
Suunnittele matkasi Helsinki Bangkok helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Bangkok helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Bangkok välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Allegro, Russian Railways, VR, Transaero Airlines tai Ural Airlines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Bangkok välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Bangkok välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Bangkok?
Nopeus Junat Helsinki Bangkok ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Bangkok-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Mukavuus Helsinki ja Bangkok välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Joustavuus Helsinki-Bangkok-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Bangkok-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Bangkok?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Mukavuus Helsinki-Bangkok-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Bangkok suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Bangkok väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Hinnat Helsinki ja Bangkok välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Kesto Helsinki ja Bangkok välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Bangkok.
Joustavuus Helsinki ja Bangkok välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Bangkok matkan suunnittelua.
Helsinki Bangkok lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Bangkok sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Bangkok välillä on nopein tapa matkustaa 7889 km Helsinki ja Bangkok välillä.
Turvatarkastukset Bangkok matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Bangkok voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Bangkok välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Bangkok?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki West Terminal
Kartta

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Pasila
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Bangkok saapumislentokentät

Suvarnabhumi
Kartta
Etsi Helsinki Bangkok lippuja
Etsi majoitusta Bangkok

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Bangkok välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Bangkok ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Bangkok väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Bangkok. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Bangkok, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Bangkok väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Bangkok viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Bangkok-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Bangkok.
  • 3. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Bangkok välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Bangkok välisellä matkallasi.

Lautta Helsinki Bangkok

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Bangkok kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Huomaa, että Helsinki ja Bangkok välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Mukavuudet Helsinki Bangkok kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Bangkok välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Bangkok kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Bangkok välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Bangkok välillä. Huomaa, että Helsinki ja Bangkok välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Bangkok johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttayhtiöt Helsinki Bangkok

St. Peter Line
St. Peter Line
Etsi Helsinki Bangkok lautta lippuja

Junat Helsinki Bangkok

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Bangkok. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Bangkok riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Bangkok ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Helsinki Bangkok kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Helsinki Bangkok voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Bangkok välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Helsinki ja Bangkok välisen reitin liput voi noutaa asemalta, tulostaa kotona tai suoraan matkapuhelimesta. Joillakin asemilla on myös mahdollista noutaa liput itsepalvelukioskista.

Junayhtiöt Helsinki Bangkok

Allegro
Allegro
Russian Railways
Russian Railways
VR
VR
Etsi Helsinki Bangkok junaliput

Lennot Helsinki Bangkok

Lentoyhtiöt Helsinki Bangkok

Transaero Airlines
Transaero Airlines
Ural Airlines
Ural Airlines
Finnair
Finnair
Rossiya
Rossiya
S7 Airlines
S7 Airlines
Aeroflot
Aeroflot
Thai Airways International
Thai Airways International
Etsi lentoja Helsinki Bangkok
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika