Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Barcelona

Suunnittele matkasi Helsinkiista Barcelonaan vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Barcelonaan vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Barcelona
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Barcelona

Kuljetusmuodotkone
etäisyys2603 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Helsinki että Barcelona ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Helsinki että Barcelona? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat lennot päästä Barcelona. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Barcelona sitten Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Barcelona tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot Czech Airlines, Norwegian Air Shuttle, Air Berlin, Swiss International Airlines, Wizzair, SAS - Scandinavian Airlines, Finnair tai Germanwingsista Barcelona.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Barcelona

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Barcelonaan (Katalonia, Espanja) 2603 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Suora lento Helsinki> Barcelona on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Barcelonaiin (Barcelona-El Prat Airport, IATA-koodi: BCN], jota hallinnoi Vueling Airlines, Finnair tai Norwegian Air Shuttle.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)