Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Berliini lennot, bussi
Berliini
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta bussi, lautta Tallinna
Tallinna
Matkusta lennot, bussi Berliini
Berliini
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Praha
Praha
Matkusta kimppakyytiä, bussi, juna Berliini
Berliini
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Berliini?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Berliini ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Berliini, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Berliini väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, IC Bus tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Berliini välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Berliini-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Berliini sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Berliini lautalla

Helsinki ja Berliini välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Berliini

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Berliini, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Berliini junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Berliini-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Berliini

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Berliini päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Berliini ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Berliini -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Berliini

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Berliini
Saksa
Berliini
Etäisyys
1105 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja bussi.
Etsi Helsinki Berliini lippuja
Etsi majoitusta Berliini
Suunnittele matkasi Helsinki Berliini helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Berliini helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Berliini välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, IC Bus tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Berliini välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Berliini välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Berliini?
Mukavuus Helsinki-Berliini-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Berliini suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Berliini väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Berliini välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Kesto Helsinki ja Berliini välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Berliini.
Joustavuus Helsinki ja Berliini välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Berliini matkan suunnittelua.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Berliini välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Berliini?
Mukavuus Helsinki ja Berliini välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Berliini ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Helsinki tai Berliini juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Helsinki-Berliini-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Berliini-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Helsinki Berliini lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Berliini välillä on nopein tapa matkustaa 1105 km Helsinki ja Berliini välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Berliini sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Berliini voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Berliini välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Berliini matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Berliini?
Hinnat Bussiliput Helsinki Berliini ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Berliini (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Helsinki ja Berliini välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Berliini väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Helsinki-Berliini-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Berliini kulkevat 1105 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Berliini.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Berliini?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki West Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Berliini saapuminen linja-autoasemat

Berlin SXF
Kartta
Berlin central bus station
Kartta
Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta
Berlin, U-Bahnhof Alt-Tegel, Karolinenstraße
Kartta
Berlin, Am Ostbahnhof (InterCityHotel)
Kartta
Berlin Südkreuz
Kartta
Berlin Alexanderplatz
Kartta
Berlin Alt-Tegel
Kartta
Berlin Zoo
Kartta

Berliini saapuminen asemat

Berlin Hauptbahnhof
Kartta
Berlin Ostbahnhof
Kartta

Berliini saapumislentokentät

Tegel
Kartta
Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Kartta
Etsi Helsinki Berliini lippuja
Etsi majoitusta Berliini

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Berliini välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Berliini ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Berliini väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Berliini. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Berliini, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Berliini suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Berliini lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Berliini. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Berliini.

Lautta Helsinki Berliini

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Berliini kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Berliini välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Huomaa, että Helsinki ja Berliini välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Mukavuudet Helsinki Berliini kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Lauttalipun hinta Helsinki Berliini voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Berliini suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Jotkin Helsinki ja Berliini välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttayhtiöt Helsinki Berliini

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Silja Line
Silja Line
Etsi Helsinki Berliini lautta lippuja

Bussi Helsinki Berliini

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Berliini-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Berliini vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Berliini Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Berliini vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Berliini liikennöivät bussit.

Helsinki ja Berliini välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Berliini Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Berliini, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Helsinki-Berliini-bussien hinnat voivat vaihdella yhtiöstä, varausluokasta, matkustuspäivästä ja lähtöajasta riippuen. Käyttämällä Vivanodaa voit vertailla eri yhtiöiden hintoja yhdellä napsautuksella ennen varauksen tekemistä ja löytää parhaan tarjouksen.

Bussiyhtiöt Helsinki Berliini

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
IC Bus
IC Bus
Etsi bussilippuja Helsinki Berliini

Junat Helsinki Berliini

Junalippu Helsinki Berliini kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Helsinki Berliini voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Berliini riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Berliini ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Helsinki ja Berliini välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Berliini. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Berliini välillä.

Helsinki ja Berliini väliseen junaan on mahdollista varata erityinen istumapaikka. Yhtiöstä riippuen tämä palvelu voi olla maksullinen. Istumapaikat voi varata verkossa tai aseman lipputoimistosta.

Junayhtiöt Helsinki Berliini

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Helsinki Berliini junaliput

Lennot Helsinki Berliini

Lentoyhtiöt Helsinki Berliini

Finnair
Finnair
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Blue1
Blue1
NextJet
NextJet
Air Baltic
Air Baltic
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Helsinki Berliini

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika