Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Bodrum

Suunnittele matkasi Helsinkiista Bodruman vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Bodruman vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Bodrum
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Kos
Bodrum
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Bodrum

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys2578 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Bodrum ?

Suunnittelet matkaa Helsinki että Bodrum ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Helsinki Bodrum? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat lautta ja lennot päästä Bodrum. Syötä matkustuspäiväsi vain Bodrum ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Turkish Airlines, Finnair, Atlasjet, Pegasus, Dodecanese Flying Dolphins, Yesil Marmaris Lines, Bodrum Express Lines tai Turkish Sea Linesista Bodrum.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Bodruman?

Lentoyhtiöt
Finnair tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Kosiin (saapuminen Kos KGS: n lentokentälle)
Turkish Airlines tarjoaa seuraavat kierrokset: Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Istanbul (palvelevat Ataturk IST: n lentokenttää) ja lähtevät Ataturk IST: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Istanbulin keskustasta Bodrumiin (saapuminen Milas BJV: n lentokentälle)
Pegasus käyttää lentoa Sabiha Gokcen SAW: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Istanbul Centre, Turkki) osoitteesta Bodrum (palvelevat Milas BJV: n lentokenttää)
Atlasjet tarjoaa lentoyhteyden lähtevät Ataturk IST: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Istanbulin keskustasta Bodrumiin (saapuminen Milas BJV: n lentokentälle)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Kosin sataman ja Bodrumin välillä (Bodrum, 1 km).
Bodrum Express Lines-lautat tekevät rajan välillä Kos ja Bodrum, jossa he palvelevat satamia Kos ja Bodrum vastaavasti 1 km ja 1 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Dodecanese Flying Dolphins-alukset käyttävät meriliikennettä Kosin sataman ja Bodrumin välillä (Bodrum, 1 km).
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen välillä Kos ja Bodrum, jossa he palvelevat satamia Kos ja Bodrum vastaavasti 1 km ja 1 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Bodrum

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Bodruman (Turkki) 2578 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Bodruman Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Istanbul ja Istanbul-Bodrum
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines.Istanbulista ota toinen kone Pegasus, Turkish Airlines tai Atlasjet: llä, joka vie sinut Milasn lentokentälle (Bodrum, Turkki).
Ei ole Helsinkiin Bodrumn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Kos-Bodrum.
Tulet Kosin satamaan 1 km de Kosiin Yesil Marmaris Lines, Bodrum Express Lines, Dodecanese Flying Dolphins tai Turkish Sea Lines-aluksella. Vene laittaa Bodrumn satamaan 1 km: ta Bodrumista. Suosittelemme, että tulet Kosin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)