Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Budapest bussi, lennot
Budapest
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta bussi, lennot Varsova
Varsova
Matkusta lennot, bussi, juna, kimppakyytiä Budapest
Budapest
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Budapest?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Budapest ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Budapest, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Budapest väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Russian Railways, FlixBus, LEO Express, Finnair tai Norwegian Air Shuttle) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Budapest välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Budapest-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Budapest sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Budapest

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Budapest, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Budapest junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Budapest-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Budapest

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Budapest päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Budapest ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Budapest -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Budapest

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Budapest
Unkari
Etäisyys
1460 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi ja lennot.
Etsi Helsinki Budapest lippuja
Etsi majoitusta Budapest
Suunnittele matkasi Helsinki Budapest helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Budapest helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Budapest välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Russian Railways, FlixBus, LEO Express, Finnair tai Norwegian Air Shuttle, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Budapest välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Budapest välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Budapest?
Nopeus Junat Helsinki Budapest ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Helsinki tai Budapest juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Helsinki ja Budapest välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Joustavuus Helsinki-Budapest-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Budapest-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Helsinki Budapest lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Budapest sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Budapest välillä on nopein tapa matkustaa 1460 km Helsinki ja Budapest välillä.
Turvatarkastukset Budapest matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Budapest välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Budapest voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Budapest?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Budapest väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Helsinki ja Budapest välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Budapest ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Budapest (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Helsinki Budapest kulkevat 1460 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Budapest.
Comfort Helsinki-Budapest-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Budapest?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Budapest saapuminen linja-autoasemat

Budapest
Kartta
Budapest Airport
Kartta

Budapest saapuminen asemat

Budapest-Keleti
Kartta

Budapest saapumislentokentät

Ferihegy
Kartta
Etsi Helsinki Budapest lippuja
Etsi majoitusta Budapest

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Budapest välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Budapest ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Budapest väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Budapest väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Budapest ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Budapest väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Budapest viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Budapest-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Budapest.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Budapest. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Budapest.

Bussi Helsinki Budapest

Helsinki ja Budapest välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Budapest vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Budapest Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Budapest-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat Helsinki ja Budapest väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Budapest-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat bussiyhtiöt sallivat matkustajien syödä tai juoda Helsinki-Budapest-busseissa, jotkut tarjoavat jopa välipalapalvelun, josta voit ostaa juoman tai voileivän. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa kunkin yhtiön erityiset säännöt ennen matkaa.

Bussiyhtiöt Helsinki Budapest

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Etsi bussilippuja Helsinki Budapest

Junat Helsinki Budapest

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Budapest. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Budapest välillä.

Junalippuja Helsinki Budapest voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Budapest riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Budapest ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Helsinki Budapest kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Budapest välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Budapest välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Helsinki Budapest

Russian Railways
Russian Railways
Etsi Helsinki Budapest junaliput

Lennot Helsinki Budapest

Lentoyhtiöt Helsinki Budapest

Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Etsi lentoja Helsinki Budapest

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika