Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Burgos

Suunnittele matkasi Helsinkiista Burgosan vuonna juna, bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Burgosan vuonna kone, juna, auto, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Barcelona
Burgos
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Burgos

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys2769 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Burgos ?

Suunnittelet matkaa Helsinki että Burgos ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Helsinki Burgos? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, kimppakyytejä, junat ja lennot päästä Burgos. Kirjoita matkapäiväsi Burgos ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot, kimppakyytejä, junat ja bussit Renfe, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Blablacar, ALSA tai Vueling Airlinesista Burgos.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Burgosan?

Lentoyhtiöt
Finnair tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Barcelonaiin (saapuminen Barcelona-El Prat BCN: n lentokentälle)
Vueling Airlines takaa pyörimisen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Barcelona (palvelevat Barcelona-El Prat BCN: n lentokenttää)
Norwegian Air Shuttle käyttää lentoa lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Barcelonaiin (saapuminen Barcelona-El Prat BCN: n lentokentälle)
Bussiyhtiöt
Bussioperaattori ALSA tarjoaa linja-autoliikennettä Barcelone Santsin bussiterminaalista Barcelonaissa ja Burgosn linja-autoasemalta ( Espanja)
Kimppakyyti
Halutusta päivämäärästä riippuen Blablacar voi tarjota tarjouksia a matkailumahdollisuus Barcelona-Burgos (498 km)
Rautatieyritykset
Renfe tarjoaa linjan Barcelona-Burgos Alvia-juna lähtee Barcelona-Santsin asemalta (2.7 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Burgosn asemaa saavuttaessa (1 km keskustasta)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Burgos

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Burgosan (Espanja) 2769 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Burgos Helsinki. Voit ottaa lennonHelsinki-Barcelona tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Barcelonaiin (Barcelona-El Prat Airport, IATA-koodi: BCN], jota hallinnoi Finnair, Vueling Airlines tai Norwegian Air Shuttle.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Burgosan ilman muutoksia. Voit ottaa junanBarcelona-Burgos ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat Alvia Renfe: stä Burgosiin lähtevät Barcelona-Santsin rautatieasemalta Barcelonaissa. Saapuminen Burgosiin on Burgosn asemalla (1 km keskustasta).
Vaikka Helsinki Burgosan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Barcelona-Burgos.
Sinulle tulee linja-auto Barcelonaiin. Bussi putoaa sinut pois Burgos (0.4 km Burgos, Espanja) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Barcelone Santsin linja-autoasemalla (0.4 km de Barcelona) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Burgosille.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Barcelona-Burgos voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)