Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Chios

Suunnittele matkasi Helsinkiista Chiosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Chiosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Chios
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Ateena
Chios
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Chios

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys2426 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Chios ?

Suunnittelet matkaa Helsinki että Chios ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Helsinki Chios? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat lautta ja lennot yhdellä haulla. Syötä matkustuspäiväsi vain Chios ja Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Matkustaa Helsinki, lennot tai lautta of Olympic Air, Aegean Airlines, Norwegian Air Shuttle, Blue Star Ferries ja Finnair vie sinut Chios.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Chiosan?

Lentoyhtiöt
Finnair tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle)
Olympic Air takaa pyörimisen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Ateena Centre, Kreikka) osoitteesta Chios (palvelevat Chios JKH: n lentokenttää)
Aegean Airlines käyttää lentoa lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle)
Norwegian Air Shuttle tarjoaa lentoyhteyden Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Ateena (palvelevat Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokenttää)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Athens Piraeus E6in sataman ja Chiosin välillä (Chios, 0.6 km).

Kaikki liikennemuodot Helsinki Chios

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Chiosan (Pohjois-Egean saaret, Kreikka) 2426 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Chiosan Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Ateena ja Ateena-Chios
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Ateenaiin (Eleftherios Venizelos International Airport, IATA-koodi: ATH], jota hallinnoi Finnair, Aegean Airlines tai Norwegian Air Shuttle.Ateenaista ota toinen kone Olympic Air: llä, joka vie sinut Chiosn lentokentälle (Chios, Kreikka).
Ei ole Helsinkiin Chiosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Ateena-Chios.
Tulet Athens Piraeus E6in satamaan 7.4 km de Ateenaiin Blue Star Ferries-aluksella. Vene laittaa Chiosn satamaan 0.6 km: ta Chiosista. Suosittelemme, että tulet Ateenain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)