Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Dalaman

Suunnittele matkasi Helsinkiista Dalamanan vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Dalamanan vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Dalaman
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Dalaman

Kuljetusmuodotkone
etäisyys2617 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Helsinki kohteeseen Dalaman?

Tarjoamme 1 reittiä konevalmistella Helsinki Dalamann matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaankone).
  • Hanki Helsinki Dalamann matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Helsinkiin ja Dalamann kaupungit kartalla sekä reitillä Helsinki Dalaman ja eri yhteyspisteet (Dalamanin lentokenttä, Helsinki-Vantaain lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Dalaman

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Dalamanan?

Lentoyhtiöt
Turkish Airlines lentää lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Istanbuliin (saapuminen Ataturk IST: n lentokentälle) ja Ataturk IST: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Istanbul Centre, Turkki) osoitteesta Dalaman (palvelevat Dalaman DLM: n lentokenttää)
Atlasjet takaa pyörimisen lähtevät Ataturk IST: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Istanbulin keskustasta Dalamaniin (saapuminen Dalaman DLM: n lentokentälle)
Pegasus käyttää lentoa Sabiha Gokcen SAW: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Istanbul Centre, Turkki) osoitteesta Dalaman (palvelevat Dalaman DLM: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Dalaman

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Dalamanan (Turkki) 2617 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Dalamanan Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Istanbul ja Istanbul-Dalaman
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines.Istanbulista ota toinen kone Atlasjet, Pegasus tai Turkish Airlines: llä, joka vie sinut Dalamann lentokentälle (Dalaman, Turkki).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)