Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Diyarbakir

Suunnittele matkasi Helsinkiista Diyarbakiran vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Diyarbakiran vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Diyarbakir
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Diyarbakir

Kuljetusmuodotkone
etäisyys2699 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Helsinki kohteeseen Diyarbakir?

Tarjoamme 1 reittiä konevalmistella Helsinki Diyarbakirn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaankone).
  • Hanki Helsinki Diyarbakirn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Helsinkiin ja Diyarbakirn kaupungit kartalla sekä reitillä Helsinki Diyarbakir ja eri yhteyspisteet (Diyarbakirin lentokenttä, Helsinki-Vantaain lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Diyarbakir

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Diyarbakiran?

Lentoyhtiöt
Turkish Airlines lentää lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Istanbuliin (saapuminen Ataturk IST: n lentokentälle) ja Ataturk IST: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Istanbul Centre, Turkki) osoitteesta Diyarbakir (palvelevat Diyarbakir DIY: n lentokenttää)
Onur Air takaa pyörimisen lähtevät Ataturk IST: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Istanbulin keskustasta Diyarbakiriin (saapuminen Diyarbakir DIY: n lentokentälle)
Pegasus käyttää lentoa Sabiha Gokcen SAW: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Istanbul Centre, Turkki) osoitteesta Diyarbakir (palvelevat Diyarbakir DIY: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Diyarbakir

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Diyarbakiran (Turkki) 2699 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Diyarbakiran Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Istanbul ja Istanbul-Diyarbakir
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines.Istanbulista ota toinen kone Onur Air, Pegasus tai Turkish Airlines: llä, joka vie sinut Diyarbakirn lentokentälle (Diyarbakir, Turkki).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)