Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Dublin lennot
Dublin
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta lennot Dublin
Dublin
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Dublin?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Dublin ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Dublin, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Dublin väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Norwegian Air Shuttle, British Airways, Finnair, Tallink tai St. Peter Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Dublin välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Dublin-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Dublin sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Dublin lautalla

Helsinki ja Dublin välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Helsinki Dublin

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Dublin päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Dublin ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Dublin -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Dublin

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Dublin
Irlanti
Etäisyys
2024 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Dublin lippuja
Etsi majoitusta Dublin
Suunnittele matkasi Helsinki Dublin helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Dublin helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Dublin välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Norwegian Air Shuttle, British Airways, Finnair, Tallink tai St. Peter Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Dublin välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Dublin välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Dublin?
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Dublin välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Mukavuus Helsinki-Dublin-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Dublin suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Dublin väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Dublin välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Kesto Helsinki ja Dublin välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Dublin.
Joustavuus Helsinki ja Dublin välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Dublin matkan suunnittelua.
Helsinki Dublin lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Dublin välillä on nopein tapa matkustaa 2024 km Helsinki ja Dublin välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Dublin sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Dublin voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Dublin välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Dublin matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Dublin?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Dublin saapumislentokentät

Dublin
Kartta
Etsi Helsinki Dublin lippuja
Etsi majoitusta Dublin

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Dublin välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Dublin ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Dublin väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Dublin suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Dublin lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Dublin välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Dublin välisellä matkallasi.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Dublin väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Dublin ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Lautta Helsinki Dublin

Huomaa, että Helsinki ja Dublin välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Dublin välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Dublin kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Mukavuudet Helsinki Dublin kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Jotkin Helsinki ja Dublin välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Dublin välillä. Huomaa, että Helsinki ja Dublin välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Dublin johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttayhtiöt Helsinki Dublin

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Dublin lautta lippuja

Lennot Helsinki Dublin

Lentoyhtiöt Helsinki Dublin

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
Finnair
Finnair
Blue1
Blue1
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
FlyBE
FlyBE
Aer Lingus
Aer Lingus
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Helsinki Dublin

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika