Helsinki
Matkusta suoraan Dubrovnik lennot
Dubrovnik
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Dubrovnik?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Dubrovnik ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Dubrovnik, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Dubrovnik väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Aegean Airlines, Norwegian Air Shuttle tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Dubrovnik välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Dubrovnik-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Dubrovnik sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Lennot Helsinki Dubrovnik

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Dubrovnik päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Dubrovnik ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Dubrovnik -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Dubrovnik

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Dubrovnik
Kroatia
Dubrovnik-Neretva
Etäisyys
2003 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Dubrovnik lippuja
Etsi majoitusta Dubrovnik
Suunnittele matkasi Helsinki Dubrovnik helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Dubrovnik helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Dubrovnik välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Aegean Airlines, Norwegian Air Shuttle tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Dubrovnik välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Dubrovnik?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Dubrovnik saapumislentokentät

Dubrovnik
Kartta
Etsi Helsinki Dubrovnik lippuja
Etsi majoitusta Dubrovnik

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Dubrovnik välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Dubrovnik ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Dubrovnik väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Dubrovnik. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Dubrovnik.
  • 2. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Dubrovnik. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Dubrovnik, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Dubrovnik väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Dubrovnik ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Lennot Helsinki Dubrovnik

Lentoyhtiöt Helsinki Dubrovnik

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Finnair
Finnair
Czech Airlines
Czech Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Smart Wings
Smart Wings
EuroLot
EuroLot
Etsi lentoja Helsinki Dubrovnik
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika