Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Edinburgh lennot
Edinburgh
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Lontoo
Lontoo
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Edinburgh
Edinburgh
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta lennot Edinburgh
Edinburgh
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Edinburgh?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Edinburgh ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Edinburgh, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Edinburgh väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (East Coast, National Express, MegaBus, FlixBus tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Edinburgh välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Edinburgh-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Edinburgh sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Edinburgh lautalla

Helsinki ja Edinburgh välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Edinburgh

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Edinburgh, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Edinburgh junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Edinburgh-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Edinburgh

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Edinburgh päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Edinburgh ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Edinburgh -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Edinburgh

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Edinburgh
Yhdistynyt Kuningaskunta
Skotlanti
Etäisyys
1705 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Edinburgh lippuja
Etsi majoitusta Edinburgh
Suunnittele matkasi Helsinki Edinburgh helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Edinburgh helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Edinburgh välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten East Coast, National Express, MegaBus, FlixBus tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Edinburgh välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Edinburgh välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Edinburgh?
Mukavuus Helsinki-Edinburgh-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Edinburgh suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Edinburgh välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Edinburgh väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kesto Helsinki ja Edinburgh välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Edinburgh.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Edinburgh välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Joustavuus Helsinki ja Edinburgh välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Edinburgh matkan suunnittelua.
Helsinki Edinburgh lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Edinburgh välillä on nopein tapa matkustaa 1705 km Helsinki ja Edinburgh välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Edinburgh sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Edinburgh välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Edinburgh matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Edinburgh voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Edinburgh?
Mukavuus Helsinki ja Edinburgh välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Edinburgh-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Helsinki tai Edinburgh juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Helsinki-Edinburgh-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Edinburgh-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Edinburgh?
Palvelut junassa Helsinki ja Edinburgh välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Edinburgh väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Helsinki Edinburgh ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Edinburgh (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Helsinki-Edinburgh-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Edinburgh kulkevat 1705 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Edinburgh.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Edinburgh?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Edinburgh saapuminen linja-autoasemat

Edinburgh
Kartta
Edinburgh Bus Station
Kartta

Edinburgh saapuminen asemat

Edinburgh Waverley
Kartta
Haymarket (Edinburgh)
Kartta

Edinburgh saapumislentokentät

Edinburgh
Kartta
Etsi Helsinki Edinburgh lippuja
Etsi majoitusta Edinburgh

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Edinburgh välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Edinburgh ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Edinburgh väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Edinburgh. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Edinburgh, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Edinburgh väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Edinburgh ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Edinburgh. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Edinburgh.

Lautta Helsinki Edinburgh

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Edinburgh välillä. Huomaa, että Helsinki ja Edinburgh välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Edinburgh johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttalipun hinta Helsinki Edinburgh voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Edinburgh suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Edinburgh kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Edinburgh välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Huomaa, että Helsinki ja Edinburgh välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Lautan lähtö- ja saapumisajat Helsinki ja Edinburgh välillä vaihtelevat vuodenajasta ja viikonpäivästä riippuen. On suositeltavaa tarkistaa voimassa olevat aikataulut lauttayhtiöltä ennen varauksen tekemistä.

Lauttayhtiöt Helsinki Edinburgh

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Edinburgh lautta lippuja

Bussi Helsinki Edinburgh

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Edinburgh vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Edinburgh Vivanodalla.

Useimmat Helsinki ja Edinburgh väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Lähtöjen tiheys Edinburgh Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Edinburgh, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Helsinki ja Edinburgh välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Helsinki-Edinburgh-busseissa on yleensä ilmastointi, jotta matkustajat viihtyisivät etenkin kesällä, kun lämpötila on korkea.

Helsinki-Edinburgh-bussiliput ovat usein halvempia, jos ostat ne etukäteen, varsinkin jos varaat ne useita viikkoja etukäteen. Jotkut bussiyhtiöt tarjoavat kuitenkin myös viime hetken tarjouksia täyttääkseen jäljellä olevat paikat.

Bussiyhtiöt Helsinki Edinburgh

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Edinburgh

Junat Helsinki Edinburgh

Helsinki ja Edinburgh välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippu Helsinki Edinburgh kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Helsinki Edinburgh voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Edinburgh. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Edinburgh riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Edinburgh ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Tämä riippuu usein junayhtiön hinnasta ja peruutusehdoista. Jos junalippuasi Helsinki Edinburgh ei voi peruuttaa, voi olla vaihtoehtoja vaihtaa tai muuttaa se lisämaksua vastaan.

Junayhtiöt Helsinki Edinburgh

East Coast
East Coast
Etsi Helsinki Edinburgh junaliput

Lennot Helsinki Edinburgh

Lentoyhtiöt Helsinki Edinburgh

Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
Blue1
Blue1
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Helsinki Edinburgh

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika