Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Edinburgh

Suunnittele matkasi Helsinkiista Edinburghan vuonna juna, bussi, lautta, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Edinburghan vuonna kone, lautta, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Edinburgh
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Lontoo
Edinburgh
/
/
  • Hanki hinnat
3
Helsinki
Tukholma
Edinburgh
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Edinburgh

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, lautta, bussi, juna
etäisyys1705 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Edinburgh ?

Edinburgh on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Helsinki että Edinburgh kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat bussit, junat, kimppakyytejä, lautta ja lennot yhdellä haulla. Kirjoita matkapäiväsi Edinburgh ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Helsinki, matkustat Norwegian Air Shuttle, British Airways, Ryanair, SAS - Scandinavian Airlines, MegaBus, Blablacar, Blue1 tai East Coastilla bussit, kimppakyytejä, junat, lautta tai lennot.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Edinburgh

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Edinburghan (Skotlanti, Yhdistynyt Kuningaskunta) 1705 km: n päässä, voit lainata 5 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Edinburgh on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Edinburghiin (Edinburgh Airport, IATA-koodi: EDI], jota hallinnoi Finnair.
Ei ole Helsinkiin Edinburghn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Helsinki-Tukholma.
Tulet Helsinki Hansa Terminalin satamaan 16 km de Helsinkiiin St. Peter Line, Tallink, Viking Line tai Silja Line-aluksella. Vene laittaa Stockholm Värtahamnen Terminaln satamaan 3.1 km: ta Tukholmaista. Suosittelemme, että tulet Helsinkiin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Vaikka Helsinki Edinburghan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Lontoo-Edinburgh.
Sinulle tulee linja-auto Lontooiin. Bussi putoaa sinut pois Edinburgh (18 km Edinburgh, Yhdistynyt Kuningaskunta) linja-autoasemalta. Varmista, että näet London Victoria Coach Stationin linja-autoasemalla (1.8 km de Lontoo) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Edinburghille.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Edinburghan ilman muutoksia. Voit ottaa junanLontoo-Edinburgh ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat East Coast: stä Edinburghiin lähtevät London Kings Crossin rautatieasemalta Lontooissa. Saapuminen Edinburghiin on Edinburgh Waverleyn asemalla (0.2 km keskustasta).
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Lontoo-Edinburgh voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)