Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Frankfurt am Main lennot
Frankfurt am Main
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Berliini
Berliini
Matkusta kimppakyytiä, juna, bussi Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Frankfurt am Main?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Frankfurt am Main ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Frankfurt am Main, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Frankfurt am Main väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus tai Czech Airlines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Frankfurt am Main välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Frankfurt am Main-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Frankfurt am Main sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Frankfurt am Main

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Frankfurt am Main, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Frankfurt am Main junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Frankfurt am Main-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Frankfurt am Main

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Frankfurt am Main päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Frankfurt am Main ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Frankfurt am Main -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Frankfurt am Main

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Frankfurt am Main
Saksa
Hesse
Etäisyys
1515 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Frankfurt am Main lippuja
Etsi majoitusta Frankfurt am Main
Suunnittele matkasi Helsinki Frankfurt am Main helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Frankfurt am Main helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Frankfurt am Main välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus tai Czech Airlines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Frankfurt am Main välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Frankfurt am Main välillä

Helsinki Frankfurt am Main lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Frankfurt am Main välillä on nopein tapa matkustaa 1515 km Helsinki ja Frankfurt am Main välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Frankfurt am Main sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Frankfurt am Main välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Frankfurt am Main voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Frankfurt am Main matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Frankfurt am Main?
Palvelut junassa Helsinki ja Frankfurt am Main välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Frankfurt am Main ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Frankfurt am Main (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Frankfurt am Main väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Helsinki-Frankfurt am Main-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Frankfurt am Main kulkevat 1515 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Frankfurt am Main.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Frankfurt am Main?
Mukavuus Helsinki ja Frankfurt am Main välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Frankfurt am Main-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Helsinki tai Frankfurt am Main juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Helsinki-Frankfurt am Main-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Frankfurt am Main-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Frankfurt am Main?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Frankfurt am Main saapuminen linja-autoasemat

Frankfurt central station
Kartta
Frankfurt Airport
Kartta
Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Frankfurt am Main saapuminen asemat

Frankfurt (Main) Süd
Kartta
Frankfurt (Main) Hbf
Kartta
Frankfurt (Main) West
Kartta
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Kartta

Frankfurt am Main saapumislentokentät

Frankfurt International
Kartta
Etsi Helsinki Frankfurt am Main lippuja
Etsi majoitusta Frankfurt am Main

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Frankfurt am Main välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Frankfurt am Main ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Frankfurt am Main väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Frankfurt am Main. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Frankfurt am Main.
  • 2. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Frankfurt am Main välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Frankfurt am Main välisellä matkallasi.
  • 3. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Frankfurt am Main suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Frankfurt am Main lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.

Bussi Helsinki Frankfurt am Main

Lähtöjen tiheys Frankfurt am Main Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Frankfurt am Main, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Helsinki ja Frankfurt am Main välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Frankfurt am Main-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat Helsinki ja Frankfurt am Main väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Frankfurt am Main vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Frankfurt am Main Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Frankfurt am Main-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Helsinki Frankfurt am Main

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Etsi bussilippuja Helsinki Frankfurt am Main

Junat Helsinki Frankfurt am Main

Helsinki Frankfurt am Main junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Frankfurt am Main. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Frankfurt am Main välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Frankfurt am Main. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Frankfurt am Main välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Frankfurt am Main riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Frankfurt am Main ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Helsinki Frankfurt am Main kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Helsinki Frankfurt am Main

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Etsi Helsinki Frankfurt am Main junaliput

Lennot Helsinki Frankfurt am Main

Lentoyhtiöt Helsinki Frankfurt am Main

Czech Airlines
Czech Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Etsi lentoja Helsinki Frankfurt am Main

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika